Havonta akár 700 forinttal is csökkenhet a víz- és csatornadíj egy átlagos – havonta hat köbméter – vízfogyasztású család esetében a júliustól életbelépő 10 százalékos rezsicsökkentés következében – közölte a mintegy 270 ezer lakossági szerződéses kapcsolattal rendelkező Dunántúli Regionális Vízmű (DRV) Zrt. az MTI-vel.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
És ennek a kétszeresét költi el élelmiszerre
ami egyre drágább !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
És ennek a kétszeresét költi el élelmiszerre
ami egyre drágább !
Január
@nyanya001: ... és azt miért nem számszerűsítik, hogy a kormány egyéb intézkedései mennyi terhet jelentenek az átlagpolgárnak? Hiszen a szolgáltatókra, bankrendszerre kirótt terhek végül az állampolgárokat sújtják, mert az intézmények/ gazdálkodó szervek amit csak lehet áthárítanak.
Ebben a kérdésben nagyon strucc politikát folytat a kormányunk. Igaz, ők ezt nem érzik, mert a kormány és a parlamenti képviselők "immunissá tétettek" a terhek vonatkozásában.
Halvány sejtelmük sincs, hogy hogyan él a nép.
nyanya001
@Január: Mert hülyének néznek mindenkit !
darwin
Én ezt nem veszem észre.Nálunk nőtt a vízdíj ,és sokkal.13-15000 Ft volt a múlt ősszel.Már télen is nőtt,de tavasztól kb 16-17000 Ft.Ne jöjjenek nekem a locsolással,mert kertem,kerti csapom nincs.Állatom is csak kutya-macska.Ráadásul most nem tehetem meg azt,amit régen,hogy később fizetem ki a vízdíjat,mert két hét késés után 1700 Ft adminisztrációs költséget és késedelmi díjat számolnak fel. /Egy géppel írt levelet hoz ki egy megbízott közmunkás./
Dr plágium
És mennyit vesz ki a zsebünkből a tranzakciós adó? Na és a lekötött betét, ahol kevesebb lesz a tőke miután minden szart levonnak belőle?
Január
@nyanya001: Sajnos nagyon sokan be is dőlnek ennek a rezsi csökkentésnek, csak, ha majd a szolgáltató elhalasztja a karbantartási munkáit és üzemzavar esetén erre hivatkozik, akkor lesz csak cudar világ.
Aztán, ha a szolgáltatók olyan nagyon bőviben vannak a pénznek, hogy most állandóan kívülről csökkentgetik az árbevételüket akkor lenne egy kérdésem:

Milyen alapon egyeztek bele az önkormányzatok, s a kormány, hogy a szolgáltatók eddig csak emelték a szolgáltatások árait az elmúlt években arra való hivatkozással, hogy nőttek a költségei, mert nőtt az infláció? Ezt a szolgáltatói magyarázatot évről-évre kritika nélkül elfogadták, ezek szerint egy álságos dolog volt az egész? Hogyan képviselték az önkormányzatok és a kormány az állampolgárok érdekeit?
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Az édesanyátok cafrangos p.csája.Talajterhelési adó tízszeresére nőtt , 3200 forint helyett több mint 30.ezret fizettem.A szomszédom a "szippantásért" eddig 18 ezret fizetett, most 22-őt ,mert csökkent a díj viszont a fuvardíjat drasztikusan emelték!
deviance
az úr ad, majd elveszi...
demagógia van itt emberek... csökkenti a rezsit, de különböző adókat, illetékeket emel... elvesz 10 ezret, ad 3 ezret
sport50
beígért áfa-csökkentés hol marad???erről miért nincs hír??
bretagne
Azt hiszem, szívatnak minket, de nagyon!
excep
hát még ha nem 27% áfa lenne a rezsin meg ha esetleg a cégek tiszteséges munkáért tisztességes bért is fizetnének az embereknek meg ha nem egy hatalom mániás barom kormányozna egész klassz élet lenne itt
nola
havonta 700ft, na az igen... és az új adózás miatt havonta 10ezerrel kaptam kevesebbet, a tranzakciós adó miatt a fizetésemből levonnak havonta több száz forintot, csak mert felvettem, az áremelkedések miatt alkalmanként legalább 700ft-tal többet hagyok a boltban...
ezt a mérhetetlen lenézést, hülyének nézést nehéz elviselni a leginkább. és látni, hogy hányan vannak, akik mégis elhiszik, ijesztő...
mátmar
Majd ha a vezetékek adóját is ránk lőcsölik akkor fogunk igazán örülni 700 Ft egy szar.Az útdíj bevezetésével meg ezrekkel fogunk többet fizetni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.