Ha a belföldi nyaralás mellett döntünk sokak számára a Balaton és környéke ugrik be elsőre, de az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvend Zalakaros is. Az alapvetően gyógyvízéről híres város – amely egyébként egy megyei közönségszavazáson három egymást követő évben is elnyerte a Zala megye legkedveltebb nyaralóhelye címet –, az egyik legjobb választás lehet minden család számára.

Feltöltő: szilagyisz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Ja, a 9éves gyerek 12 30-ig használhatta a csúszdát, aztán nézhette, hogy mások csúsznak...- azaz fél egyig nem tűnt fel senkinek, hogy ő még "kicsi" ehhez,
Addig senkinek nem tűnt fel, hogy fiatal, ill. alacsony. Aztán leparancsolták a 4 éves kora óta úszó gyereket, és csak a családira mehetett voln fel, ahol azonban mindig tumultus volt.
Ez tavaly volt, persze utána máshova mentünk egész nyáron - egyébként olcsóbban-,és az idén sem és többet soha nem akar a gyerek Karosra menni.
bakegya
Hát ha valaki csontig le akar égni-anyagilag-az áztatgathatja a hátsóját a zalai újbirtokosok fertáján.
coyote3
Én ugyan nem jártam ott, de a gyermekem igen. Nem volt valami nagy véleménnyel róla. Bár ez is nézőpont kérdése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.