Fegyveres rablás történt pénteken Egerben, egy Kertész úti pénzintézetben - értesült az MTI. Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója úgy tudja: a rendőrség egy 25 év körüli férfit keres, aki nem sokkal fél 11 előtt az Eger és Környéke Takarékszövetkezet fiókjában követte el a bűncselekményt. Az elkövető pénzt vitt el, de egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyit. A rabláskor többen is a helyiségben voltak, köztük ügyfelek is, de senki sem sérült meg. A szemtanúk kihallgatása jelenleg is tart. A rendőrség ellenőrzőpontokat állított fel a városból kivezető utakon és a buszjáratokat is ellenőrzik - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Letenye Média
Az eddig megállapított adatok alapján az elkövető egy 20-25 év körüli, 175-180 cm testmagasságú férfi. Sportos testalkatú, kék szeme van, szőkés-barna rövid hajat visel, kb. 80 kg testsúlyú. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék sildes sapkát, hosszú, térdénél kopott farmernadrágot, és hosszú ujjú felsőt viselt, arcát maszkkal takarta el.
A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy, aki az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 36 / 522-111-es telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es vagy 112-es segélyhívószámok valamelyikén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.