"Nos ez itt a meló helyemen egy állami kórház konyháján az ebédem ami jár nekem!!! Hiszitek vagy nem ez : diós tészta tükörtojással kupakba tálalva!!! (mint a disznóknak) Véleményt kérnék ja és a fizum nettó 62. 500 ft/hó!!! 9 óra kemény fizikai melóval! "

Forrás: cink.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sándor Gyuláné
Igen! Ismerős!Betegként volt részem megismerni a cukorbetegek illetve az epe betegek diétás napi menűjét. Reggel keserű tea 1 kockasajt , jobb napokon 1 kifli vagy zsömle,tízórai 1 egész férges alma forró vízben leforrázva.Délben az ebédre 1 mini csajka levesnek mondott mit visz a víz,utána esetleg sós vízben kifőtt krumpli,meg kettő darab négy centi hosszú és 1 centi széles rágós húsnak mondott cafat ,két evőkanálnyi semmi ízű szafttal aminek se íze, csak bűze volt.A délutáni uzsonna megint a leforrázott alma.Este illetve délután 4-6 óra között jött a vacsorának mondott semmi.Megint tea vagy esetleg tejes kávé semmi íze! 1 tálcán becsomagolva mócsingos felvágott két szelet aminek első szaglásra is érződött hogy nem friss,meg egy kisebb paradicsom fele,vagy egy kisebb zöldpaprika hosszába elvágott negyede. Hát ezt úgy gondolom ha a Németek meglátnák azonnal elájulnának a látványtól nem ,hogy egy cukorbetegnek ilyet adnának.De nincsenek jobb helyzetben a többi betegek sem,sőt akik nem tudják magukat ellátni azoknak a helyzete még rosszabb,mert úgy gondolják ha nem ette meg akkor nem is éhes és a konyhára az edényeket (csajkákat)vissza kell időre szállítani.Nem érdekes ,hogy nem volt aki megetesse Őket.Ez senkit nem érdekel!Itt az embernek már nincs értéke .Úgy vannak vele legalább hullik a férgese.SZÉGYEN!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.