Ki szeretne egy ilyen nyegle, vállrángatós, fejdobálós, grimaszolós, hányaveti, leszarom stílusú miniszterelnököt, aki fájdalmasan erőltetett artikulációval, szájbarágósan mondja fel az elétett propaganda-anyagot, mint amilyen a lenti videón látható? Tessék? Hogy Mesterházy nem ilyen? Azt mondjátok? Hiszem, ha látom. A kampányfilmről ez jön le, amit írtam, ebből pedig az következik, hogy aki ezt a szpotot megnézi, az ilyennek látja Mesterházy Attilát. Oszt jónapot. Egy nyegle, vállrángatós, fejdobálós, grimaszolós, hányaveti, leszarom stílusú politikusnak, aki fülsértően nyikorgó hangon, erőltetett artikulációval, szájbarágósan mondja fel a leckét: az aktuális propagandaanyagot. Akkor is ez jön át a szpotból, ha nem ez volt a szándékotok.

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
@miazavalami: mária formában van :)
Az azért jellemző, hogy a külsőségeket idekeveri, és a negatív jelzők hadával ellenkampányol. :)
Én pl.nem azért nem szavazok a felcsúti géniuszra, mert potrohos.
És nem azért nem szabazok Mesterházyra mert rángatja a fejét...
Ha a külsőre mennék akkor a Bruce Willis mellé tenném az x-et. :) Vagy a Vin Dieselre...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@nemkati: Gondolod? Ha megeszi akkor megváltozik a véleménye?
nemkati
@miazavalami: Nem, de a Milka tehén kibékíti még a Novák-ikreket is!
miazavalami
@nemkati: Na őket nem!
Sose mondták meg , hogy min vesztek össze. Velem üzengetnek egymásnak, pedig csak pár ház van köztük..:-)))
Rajtuk röhög az egész falu. :-))
No_Fidesz_No_Problem
@soljanka: "Az azért jellemző, hogy a külsőségeket idekeveri, és a negatív jelzők hadával ellenkampányol. "

A testbeszéd az nem külsőség, hanem a kommunikáció NAGYON fontos része. Az emberek a benyomásaik döntő többségét a gesztusokat figyelve szerzik, és csak kisebbik részét a kimondott szavakból.
JAJMÁR
@No_Fidesz_No_Problem: Ez így van. Szerintem sem szerencsés ez a videó, de azért nem egy videóból kell megismerni az embert.
Egyébként minél többet gesztikulál, és minél több a mimika, annál nyitottabb az ember. Idővel aztán kialakul a személyiségre jellemző ránckészlet az arcon. Meseházy mindig erősen gesztikulál, de most érzek egy kis erőltetést is, szerintem rájátszik.

Mégis, még mindig jobb, mint a rezzenéstelen arcú, álarcot magára fagyasztó szépfiúk ... azoktól a hideg kiráz! Olyanok mint valami robot, erősen vigyáznak, nehogy leríjon a valódi énjük... jobb is!
soljanka
@No_Fidesz_No_Problem: jogos, nem is állítottam mást. Mivel azonban arról nem sokat tudunk meg, hogy mit is mondott ez a "a nyegle, vállrángatós, fejdobálós, grimaszolós, hányaveti, leszarom stílusú politikus, aki fülsértően nyikorgó hangon, erőltetett artikulációval..." , így csak egy kép jelenhet meg előttem. Egy negatív tartalommal. Ahogy azt a szerző szeretné.
És ezért vizualizáltam magamnak be a Bruce Willist.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.