Szégyent hoztak az országra és a magyar futballra az európai kupaporondtól villámgyorsan búcsúzó focicsapataink. Hatalmas égés, hogy Izland és Luxemburg is túltett rajtunk. Négy csapatunk, a Győr (BL: 1-4 a Maccabi Tel-Aviv ellen), a Videoton (EL: 2-2 a Mladoszt Podgorica ellen), a Honvéd (EL: 1-5 a Vojvodina ellen) és a Debrecen (EL: 2-5 a Strömsgodset ellen) ugyanis még az augusztust sem érte meg.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: marlin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodapók
Mert még nincs kész a felcsúti, a debreceni meg a mezőkövesdi stadion,
azért nem tudnak focizni szegény botlábovicsék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@Csodapók: És Győr? Stadion van! Sporthoz közelálló pógármester van! Ergo, minden adott...:-)
marlin
. . . . . .
"nemcsak a titkon
félig nyílt ajtón
ijedten
besuttogott hírekben,
a száj elé kapott ujj
“pszt”-jében, hogy ne mozdulj,
. . . . . . . .
abban, ahogy a “halló”
közben – érzed – a kagyló
csöndjén keresztül
figyel egy idegen fül;
. . . . . . "
Van, vagy lesz??
Hellcat
Még jó hogy az elmebajos qrbán szarási nyomja bele a pénzt...ilyen nagy sikereknél mindig eszembe jut hogy "megérte"...szakadjon rá az összes stadionja a vadbarmára...
marlin
@Hellcat: Na ja, de most meg azt mondja az a fosbarnáraszoláriumozottszőkenő, hogy - ha már nem megy a foci - legyünk "lovasnemzet"!!
De akkor miért nem a lovasiskolákra költik a zeemberek pénzét??
Hellcat
@marlin: Azért leszünk lovasnemzet mert benzinre már nincs pénz hála nekik...a ló meg legel aztán a közmunka fűnyírás is le van tudva.
nehogymá
nem kell nekünk ilyan hülye értéktelen BL vagy Európa liga.kit érdekel az UEFA,FIFA?minek utána elöre látó kormányunk pénzt fáradtságot nem kimélve kutatja a világon szétszoródott magyar testvéreinket innen már gyerekjáték megszervezni a nagy magyarnemzetinemzetköziakármilyem bajnokságot.lennének ott argentin brazil angol stb fijjuk.a legszebb az lenne,hogy mindig a magyarok nyernének.ha legyöznek a brazilok ha nem.kit érdekelne a Barcelona Arsenal,nekünk is lenne tökös argentin csatárunk,nem idgen légios ,saját.na,sikerült megmentenem a magyar focit.érdemes volt felkelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.