A Realitatea Tv szerint két fiatal paradicsommal dobálta meg a miniszterelnököt szombat délután Tusnádfürdőn - számolt be a 444.hu. A fiatalok azután dobálták meg a magyar miniszterelnököt, hogy végighallgatták a Bálványosi Szabadegyetem és Diáktáborban tartott előadását és a kérdésekre adott válaszait - írja a 444.hu. A dobálókat a csendőrök előállították és pénzbüntetést róttak ki rájuk, de azt nem tudták megindokolni, hogy miért így fejezték ki a véleményüket.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: marlin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
@marlin: Még egy-két hozzávaló és kész a Nemzeti tojásos lecsó:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
@marlin: Még egy-két hozzávaló és kész a Nemzeti tojásos lecsó:)
sport50
úgy fogják ezt is kommunikálni,hogy csak szeretetből dobálták meg a kedves vezért??:-))
coyote3
Opsz! Most akkor ízelítőt kapott abból, amit ő terjesztett el...:)
mariaberta
Kezdetnek ez sem rossz, de a fideszesek kedvelt tárgya a tojás volt.

Remélem lesz ebből még rántotta, valamelyik elit ember arcán, és védik majd őt is hívei, mondjuk ernyővel, az hatásos volt Demszkynél is.
Hajrá magyarok, hajrá Magyarország. /Erdélyben már elkezdték, igaz csak paradicsommal, de azt hiszem a tojás ott is drága, kár lenne elpazarolni ./
vukkocska
Szeretett, kettős állampolgársággal megáldott barátai? Hát már ott sincs biztonságban? Legközelebb biztos elkíséri a TEK. Még mindig jobban járt, mint Demszky a tojással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.