A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a kormány felosztotta az online pénztárgépek 40-50 milliárdos piacát a jelenlegi egyetlen gyártó, a három forgalmazó és a Pintér Sándor felügyelete alá tartozó informatikai cég között. Az ellenzéki párt ezért vizsgálatot kér a Gazdasági Versenyhivataltól (GVH), valamint a Közbeszerzési Hatóságtól.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Szerények a fiúk. "Csak" 17,5 Mrd-ot nyúlnak le.
entero
@human: Az adócsalásra nincs mentség.
entero
@gabrella: Ezt szerintem most nem érted. Ha keveset ütnek be, azzal maguk alatt vágják a fát, ha a költekezésük majd többet mutat. A havi jövedelmüket nem léphetik majd túl, mert akkor bukta. Egyébként ne sajnáld annyira szegény vállalkozókat, én ismerek nem egy minimálbérből tengődőt luxus körülmények között...
human
@entero: Csak az adózási morál rossz állapotának miértjére akartam rávilágítani.
Én sem értek egyet az adóelkerüléssel, hisz abból tartjuk fenn az egészségügyet, oktatást, stb. Ha tisztességesen adózunk, tisztességes egészségügyet és oktatást kapunk. De ha a vezetőink is nyíltan trükköznek, akkor mit várunk a polgároktól?
hattorihanna
@entero: Ha költekezésük többet mutat?Nem azokról van itt most szó akiknek alkalmazottjaik vannak,és áfa körösek,nekik nem lesz gond a pénztárgépcsere.Itt azokról van szó,akik önmagukat próbálják fenntartani egyedül,és annyi pénzt tudnak kivenni a vállalkozásukból hogy megéljenek hónapról-hónapra.Mert vannak ilyenek is szép számmal képzeld.
szaboria1
@entero: Kérdezd meg a könyvelődet, hogyan lehet trükközni addig amíg a pénztárgépek nem lesznek a boltokban leltárral össze kötve addig mehet a csalás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.