Világsikernek nevezte az államalapító I. István tettét és az azóta eltelt ezeréves államiságot Debrecen polgármestere a helyi Szent István domborműnél.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Lajcsi, Lajcsi, megint nagy ökör voltál. Tudod nyaligép, ha minden tolvajnak levágnák a kezét, titeket már ápolónő etetne vagy 20 éve...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lenhardtibolya
@Yoda69: Ez is egy vélemény, amire nem kívánok hasonló sértéssel reagálni, de azt megjegyzem, hogy én kizárólag az egymás véleményét tiszteletben tartó vitákért vagyok ezen az oldalon, és nem tetszik, hogyha az érvekből kifogyó posztolók durvaságokat vágnak a fejemhez. Én ilyesmit soha nem teszek.
lenhardtibolya
@human: Ha arra céloz, hogy személyesen ismerem-e, hát nem, de amennyit látok, hallok felőle, az éppen elég. Furcsa, hogy most ezen az oldalon őt istenítik, ez az Önök véleménye és értékrendje, az enyém pont az ellenkezője, de megjegyezném, hogy a baloldalon is találhatnának olyan embert, akinek a múltjában nincs ilyen rengeteg sötét folt...
human
@lenhardtibolya: Ezek szerint téged sem Orbán stílusa sem egyeduralmi törekvése nem irritál, csak Bajnai 1 éves kormányzása a maga 1 forintért vállalt miniszterelnökségével és a 255 Ft-os eurójával. Érdekes. Most tisztábban látok veled kapcsolatban.
Yoda69
@human: Ne tord magad ibolya asszonnyal. agymosott jobbikos vagy trafideszes lehet.
Lehet hogy ot is kitomtek 3-4 trafikkal valahol :)
magyarbakancs
Szent István idejében az állam pénzén meg gazdagodó embereket karóba húzták.
Kósa úr szerintem nagyon sok karót kellene most készíteni nem?
lenhardtibolya
@human: Azt hiszem, Bajnai szemfényvesztése sokakat megzavart, köztük Önt is. Sajnálom, és én is tisztábban látom, hogy kiket tudott megtéveszteni ez a kalandor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.