A magyar iskolákban a világon elsőként kötelező lesz tanítani és tanulni a magyarországi cigányság történetét és kultúráját. A különböző felzárkózási programokkal a kormányzat azért küzd, hogy a hátrányos helyzetben élő emberek elhiggyék, ki lehet törni a szegénységből - mondta 2013. június 27-én Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter egy, az érintetteknek indított képzés megnyitóján a Magyar Tudományos Akadémián.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Endy
Remélem nem lesz kötelező, nem kell dögkútból húst venni ,vályogot vetni ,rongyszőnyeget szőni,ordibálni,lopni járni,hetekig nem mosakodni, megtanúlni.A magyarságot kellene velük megtanítani, inkább nekik kellene kötelezövé tenni az emberi együtt élés szabályait megtanulni,sőt vizsgázni belőle, addig bezárt üzemekben közmunka.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@Mobil123: Igen, tenni tesznek, csak nem értünk, hanem ránk. De az évi több milliárdnyi ft segély mégis milyen jó tőlünk. Ideje lenne elzárni a pénzcsapot, mint Ózdon a vizet.
Mobil123
@Meine Ehre heisst Treue: Addig amíg a mindenkori kormányoknak kell a szavazataik addig ez csak álom marad!!
Meine Ehre heisst Treue
@Mobil123: Ezért kell olyan kormány, amelyiknek nem számítanak. A pénz megvonásával igazi bibliai csapást lehetne mérni rájuk, ebben a húzásban már lenne kraft. Persze a karhatalomnak is kicsit izgisebben telnének a napjai...
Mobil123
@Meine Ehre heisst Treue: Na ha talász ilyen kormányzó csapatot szólj, és Én leszek az első aki behúzza rájuk az X-et. A karhatalomnak most telhetne izgisebben a napjai , ha mernénke kimenni olyan településekre ahol több a faj, és mernének rendet tenni, szólni nekik, hogy pl. ne szomszéd kertjét nézze szemét lerakónak! stb.
nahát
jobban ki kell ismerni az ellenséget, hiszen itt élnek közöttünk!
csikknorisz
Lelkész úr, ha már a maga kezébe adták az egész közoktatást, javaslom, ezt a hittanóra keretén belül taníttassa, mert már ez a beharangozó is mellőzi a racionalitásokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.