Kötelezően 4-ig bent kell maradni, rendőrök a tantestületben, jelentősen nőnek az óraszámok, pedagógus életpálya-modell. Szeptembertől gyökeres változások lesznek az állami iskolákban. A köznevelési törvény életbelépése már eddig is számos ponton változtatta meg az iskolát. Megpróbáljuk röviden számba venni a legfontosabb dolgokat, az eddigieket és a most életbelépőeket egyaránt.

Forrás: infopoly.info
Feltöltő: kréta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kréta
Nem értem: nem látják vagy nem akarják látni, hogy mi folyik itt? káosz...
darwin
Innen menni kell.Vagy nekik,vagy nekünk.
kréta
Nem mehet el mindenki az országból.
Nagyon érdekes a délután 4-ig téma is. A tankönyves téma is érdekes. Megy a siker-propaganda. 1-2 hét és robban a bomba.
soljanka
@kréta: nem robban itt semmi...
Kis nyivákolás, aztán a szülők a pedagógust, a pedagógus a szülőt, a pedagógus-pedagógust fog szidalmazni - jó magyar szokás szerint.
Ez a jó pár ingyenélő okoska ott a minisztériumban pedig jót röhögnek rajtuk.
gibgab
@kréta: A szülők nem látják át az oktatás rendszerét, nem tudják követni a változásokat. Akik benne vannak azoknak is nehéz. Ráadásul gyakori a szándékos félrevezetés, de a médiák is torzítanak.
Káosz, tapogatózás a sötétben minden szinten, ez igaz.
gibgab
@soljanka: Sajnos igazad lesz. A szülők elsősorban azzal az intézménnyel, azokkal a pedagógusokkal fognak konfrontálódni, ahová a gyermekük jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.