Öt év múlva, 2018-tól Magyarországról Mexikóba vihetik a Mercedes CLA modelljeinek (képünkön) gyártását - írta a Reuters.

A hírügynökséget idéző Napi.hu azt írja, hogy Mercedes-vezetők beszéltek erről, akiket nem kívántak megnevezni. A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. a Napi Gazdaságnak csak annyival kommentálta az állítást, hogy a kecskeméti Mercedes-Benz-gyár döntő szerepet tölt be az új kompakt autók gyártásában.

Korábban még informálisan sem lehetett hallani arról, hogy a Mercedes elvinné a CLA gyártását Magyarországról, sőt ez az a modell, amit csak Kecskeméten gyártanak, szemben a B osztály modelljeivel, amelyek Németországban is készülnek. Döntés jövőre várható.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sheriff
Gyurcsány létrehozta,orbán elzavarja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Prof. Dr. Vak Komondor
@kacsa0707: ma, 13:30
Oszt veled együtt, avagy csak te vagyó az egyetlen kivétel itttten?!:D
Megjegyzem, igen nagy a matematikai valószínűsége az elmebetegek körében annak, hogy "császárnak, megsatobbi" képzelik magukat, puszta önerőből!
verőce21
@Tootsy: (12:55) Nem értem, a rezsicsökkentést hogy kapcsoltad össze a Mercedes-sel? Egyébként a gyárat nem a saját pénzükből építették, hanem a kilenc legnagyobb magyar beszállító fizette és a magyar állam. De tény, hogy a második ütem fejlesztéséhez nem kezdenek hozzá, ezt bejelentették. Érdekes arra járni műszakváltás idején, akkora csúcsforgalom, dugó van a gyár környéki főúton, mint a Roosevelt téren.(Most más neve van, de hátha még így ismered.)

Amúgy a Mercedes gyár az alap energia ellátását napelemekkel fedezi. Szigetüzemben működik, csak csúcsüzemben használják a hálózati villamos energiát. Nagyon tetszetős az energiaellátásuk, érdemes megismerni.
szepwilly
ha emlekezetem nem csal ugy egy jo 5 milliardos beruhazas ugrott!Nem forintban!
sheriff
Járt ott Orbán? Járt! Akkor már nem is kell ezen civakodni,mert az az oka a Mercedes döntésének!
űrbán
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.