Az már bizonyos, hogy ma este nem lesz jó Bukarestben sem magyarnak, sem románnak lenni – sőt, ma este úgy általában sem lesz jó Bukarestben lenni. Igen nagy felfordulás közeleg, váratlan fordulatokkal, mégpedig a magyar-román futballmérkőzés alkalmából. A magyar ultrák saját állításuk szerint háromezer huligánt küldenek a meccsre (maguk nevezték így a tulajdon tagjaikat), de a románok sem tétlenkednek, egyszóval ütközet lesz.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Vonattal megy a betyár sereg? Hát miért nem lóháton mint tömjén szentatya. Milyen szép lett volna a 3 ezer betyár és elöl a tömjén bevonul Bukarestbe, az oláhok azt se tudták volna merre fussanak, tán még lovasroham is lett volna kerényi atya legnagyobb örömére. Lett volna mit festeni megint.
dömdödöm
@Dr. Felipe: lesz ilyen is ,A békemenet megy brüsszelbe :-) Bayer Zsolt úgy mefenyegette brüsszelt többezer fős tüntetéssel hogy úgy beijedtek azonnal elfogadták a tavares jelentést :-.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.