Vagyis, lefordítva a lelátó nyelvére: kiebrudaljuk a külföldi bankokat, a multinacionális cégeket Magyarországról, hogy a helyükre léphessenek Simicska Lajos és Mészáros Lőrinc teljesen ária, három generációra visszamenőleg magyar cégei, a Seychelle-szigeteken bejegyezve, hogy ők kaszálhassák az extra profitot. A bankok is legyenek csak magyar kezekben, hogy magyar kézből, például az ország legnagyobb uzsorása (all rights reserved: Lázár János), Csányi Sándor, vagy még nem ismert utódja kezéből kaphassa a magyar ember az uzsorahiteleket, természetesen jó magyar forintokban, és nem rétorománul írt hitelszerződések hamis betűje szerint, helvét valutában. Vagyis: „magyar seggbe magyar lófaszt!”

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nagyon igaz !
Ne az a rohadt külföldi multi dolgoztasson havi 36 ezerért, hanem közmunkának álcázva
a fideszes földesurak földjén, sokkal humánusabb !

Aztán ha a bankok is átkerülnek a mutyi haverok tulajdonába,
mindjárt más lesz a leányzó fekvése, ha ők lesznek a kizsákmányolói
a hitelt felvevőknek !

A többit le sem írom ... mindenki értse cím szerint ... !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
A Reuters nevű, londoni székhelyű világhírügynökség szerint - írja a Klubrádió - a lengyel financiális miniszter (vagyis a pénzügyminiszter), Jacek Rostowski visszautasította, hogy a magyar és a lengyel gazdaságpolitikát bármilyen téren összehasonlítsák. A lengyel pénzügyminiszter Rostowski szerint Lengyelországban - ellentétben Orbán Viktor vonalával - nem ártanak a befektetőknek és a nyugdíjvagyont sem államosították. Náluk - mondta Rostowski - kiegyensúlyozott, ésszerű és sokkal mérsékeltebb reformok vannak, mint a magyaroknál. A befektetők is lényegesen pozitívabban tekintenek Lengyelországra, mint Magyarországra.

A lengyel politikai és gazdasági körök - magánbeszélgetéseikben - lekezelően beszélnek - ahogyan ők mondják - Orbán populizmusáról.

www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/a-lengyel-penzugyminiszter-elutasitja-az-orbani-gazdasagpolitikat
kamazuka
@dömdödöm: Ha marad az Orbán kormány,az európai unió kapitulál.Redinget száműzik Barrosoval együtt szt.Ilona szigetére.A,, ficcset",meg a ,,múdíszt" ki írják a tankönyvekből.
Az eurót az utcán söprik majd a szemetesek!
bakegya
@Dr.luigilongo60: nálam már fa sincs,de még ló faxa se!
coyote3
Húzzanak csak szépen haza!!! De azért adózzanak csak a végtelenségig! Ja és a gyarmatosítók is nyomják csak a lét, hogy legyen mit kiosztani a haveroknak. Harcra fel!!!
bakegya
@coyote3: nekem meg az a tippem hogy annyira koncentrált ez az erőszakszervezet, maga alá pakolt mindent és mindenkit,hogy ő maga pályázik egy unió élére és egyenesen az Obama ellen tervezi a szabadságharcát.A katolikus egyházat is nem véletlenül környékezte már meg.Az analitikám remélem nem jön be,de az én diadnózisom ritkán téves-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.