A Youtube-ra tegnap feltett rejtett kamerás felvételen Lévai Anikó két nővel beszélget az utcán, a bejárat előtt. „Én vagyok az akadálya, én nem engedem neki” - mondja a kormányfő felesége, ám az nem derül ki, pontosan miről van szó, de úgy tűnik, a demonstrálók személyesen akartak beszélni a miniszterelnökkel. „Ez egy borzasztó nehéz dolog. A fél bankvilág a Viktornak a torkát akarja elvágni, mert a devizahiteleseken megpróbál lépésről lépésre segíteni. De ez egy ilyen munka, az övé" – mondja Lévai Anikó egy kétgyermekes anyának, aki – elmondása szerint – nem tud dolgozni, mert még közmunkára sincs lehetősége. A továbbiakban az otthoni növénytermesztésről és a közmunkáról beszélgetnek, Lévai Anikó megígéri, hogy utánanéz, milyen lehetőségek vannak a nő lakóhelyén. Búcsúzóul azt mondja az aktivistáknak, „a másik dologért engem szidjanak, mert én nem engedem a Viktornak, azért én vagyok a hunyó, nyugodtan mondják meg a többieknek.”

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
@tivoli: Legalább azt higgyük el, amit látunk!
tivoli
@kedwes: A szemünket a legkönnyebb becsapni. :-)
kkalman
Pfff! Rejtett kamerás felvétel. Anikó naccsasszony méltó párja a férjének, ha hazudni kell.
verőce21
elvitte a bank három autójukat, a tanulásról lemaradt, más jelzálogtartozásuk is van, de Romániából jött, munkája nincs, stb. – és elment már a miniszterelnök házához panaszkodni.

(Tipikus CHF-hiteles. Ezeket, kell megmenteni?) :)
sheriff
@kedwes: A Mekktolcsiéknál is az asszony hordja az észt! Maga a pöttyös seggű félázsiai árulta el amikor a pénzügyek intézését az asszonyra taksálta.
JAJMÁR
„Ez egy borzasztó nehéz dolog. A fél bankvilág a Viktornak a torkát akarja elvágni, mert a devizahiteleseken megpróbál lépésről lépésre segíteni..."
Csak ez ne hangzott volna el, akkor talán még el is hinném...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.