"A levegő megdermedt... a bácsi leszállt" Mi jár a fejemben??? Az a baj, hogy már majdnem 12 órája történt és még mindig ez jár a fejemben... A történet mai, melynek sajnos szem és fültanúja voltam...történt pedig mindez a 198-as buszon. Első ajtós felszállás van, tudjuk. Középső ajtó nyílik (mert leszálltak) - bácsika, akit én kb 80 évesnek tippelek - bottal éppen csak felkapaszkodik, amennyire ereje engedi... Sofőr hangosan, mondhatni ordítva "Elől szálljon fel! " mondatot sivít a mikrofonba

Forrás: mifolyikitt.hu
Feltöltő: Mobil123
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodapók
A busz összes utasa mélyen rühellje el a pofáját, hogy ezt eltűrte!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Talán egyszer már meséltem a mi kis történetünket, de most ismét leírom.
Nyár volt, meleg volt, 25 éve történt... Én és a kisfiam fagylaltot vettünk, jólesett a hideg fagyi. Én gyorsan be is falatoztam, de a kicsikém csak felét ette meg, tehát a tölcsér mélyén még lapult pár falat. Ekkor érkezett meg a busz a megállóba. Mi hátul szálltunk fel, ott szerettünk utazni. A 38 kilós nyálas sofőr észrevette, hogy kisfiam markolássza a fagylaltot, és hangos bemondón ordította, hogy azonnal dobjuk ki a fagyit, vagy szálljunk le. Először el sem akartam hinni, hogy él a földön ilyen nyomoronc, de az tovább ordított, amikor látta, hogy a kicsim sírni kezdett, és a fagyijától nem akar megválni, de leszállni sem tudtunk, mert bezárta az ajtókat. Kelepcében éreztük magunkat. Elvettem a fagyit a picim kezéből és előrementem, hogy nyissa ki valamelyik ajtót, mert eleget téve a parancsának, kidobnám a tölcsért. Nagy kegyesen kinyitotta az első ajtót, de leszállás előtt megmondtam neki, hogy szégyellje magát, remélem nincs gyereke, mert az ilyen nem érdemli meg. Pár év múlva láttuk újból a fazont, nagyon meg volt rokkanva, úgy nézett ki, mint egy 70 éves... Talán a gyűlölet betegítette meg ennyire...
amaramaistanna
Hol van ,létezik-e még egyáltalán Magyarországon civil kurázsi? Úgy látom egyre kevesebb honfitársunk rendelkezik vele!
Csodapók
@nyanya001: :( Most elpityeredtem..

...és mindig azokkal szúr ki az élet, akik arra nem szolgálnak rá...
A zavarosban halászók, a másokon átgázolók, a jellemtelen senkik meg élik világukat...:(
silber13
@szaboria1: Te csak azt hiszed, hogy a kis Vityázi fejéből pattan t ki ez a gondolat. Nálunk, Kósagrádban sok buszra ki volt ragacsolva az öntapadó ragacs : " Első ajtón történő felszálással egybekötött kombinált járművezetői jegyellenörző rendszer." Eléggé hamar levették, mert a fél város ezen a nyelvezeten röhögött!
Darthon1
Ha a szart a polcra teszik, attól még nem lesz belőle lekvár.
Ezeket az embereket a kormányzás minősége és a közhangulat termeli ki. Ezt látják szeretett vezérüktől a TV-ben. Kinek mennyije van, annyit is ér. Ugye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.