A Miniszterelnökséget vezető államtitkár ellen Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója indított pert, amiért a politikus uzsorásnak nevezte őt. A Fővárosi Törvényszék pénteken a honlapján azt közölte a Pesti Központi Kerületi Bíróság csütörtökön meghozott végzéséről, hogy Dr. Cs. Sándor augusztus 28-án nagy nyilvánosság előtt, aljas indokból elkövetett rágalmazás vétsége miatt azért indított magánvádas eljárást, mert dr. L. János egy sajtótájékoztatón azt mondta rá, hogy “ő az ország első számú uzsorása. Bárhogy is páváskodik a devizahitelesektől szerzett milliárdjaival, tudomásul veszem, hogy ilyen-olyan jelzőkkel illet”.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Csak? És a becsület ugyebár ma már nem számít, különösen nem akkor ha azt az a nagyot érő ember teszi, akit Lázár Jánosnak hívnak.
valakiaki
Egy lézerblokkolósnak egy darab becsületsértés kb. 2*47ezer forintocska(amiből kétszer lehet megélni), de azt is a pártkassza állja.
silber13
@mariaberta: Becsület? Ezeknél? Bár elképzelhető, de a viselkedésüket látva nekem Mascagni operájának címe bukkan fel. Tudod a " Parasztbecsület"! Másképpen fogalmazva a " Tahómorál " lehetne a címe ennek a narancsos remekműnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.