"A jövőt nem lehet megállítani". Ezzel a címmel töltött fel videót a YouTube-ra a nemzeti1tv nevű felhasználó. Színes ruhába öltözött fiatalok, kutya és napsütés. Az oldalon kommentelők azonnal keményebb irányvonalat követeltek. "Láttátok már az új kampányfilmünket? :)" – ezzel a megjegyzéssel Vona Gábor is kitette a Facebookjára.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Azért sokkoló, mert a Jobbik ellenzéke- az az mindegyik párt - igyekezett bemószerolni a Jobbikot, nyilasoztak, gárdáztak rendületlenül, csak, hogy kitaszítsák Őket a magyar közéletből.
A jobbik pedig köszöni szépen jól van, az egyetemisták jelentős része pl. Jobbik szimpatizáns.
A kampány videójuk, pedig üde, fiatalos - mi kell még? Vagy nekik is állandóan szabadsághalcolniuk kellene?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Január: Teljesen igazad van! "mindegyik párt - igyekezett bemószerolni a Jobbikot, nyilasoztak, gárdáztak rendületlenül, csak, hogy kitaszítsák Őket a magyar közéletből."

A Jobbik szélsőséges, kirekesztő, rasszista, antiszemita, gyűlölködő párt (ehhez segítségül hasonló tulajdonságú gárdákat is létrehozott), amelyiknek semmi keresnivalója a magyar közéletben, és reményeim szerint minél előbb a magyarok kitaszítják őket a közéletből.
leszúrt rittberger
Tök jó, idilli videó, kár, hogy a Jobbik nem ilyen. A rózsaszín inges srácot például egy percen belül lebuziznák bármilyen jobbikos rendezvényen...

Mire fel ez a nagy képmutatás? Hová tűnt a sujtásos dolmányka, meg a sarkantyús csizma? Azt mutassátok, amilyenek valójában vagytok.
vidi500
@leszúrt rittberger: 2007 év végén a Jobbik a Szabadság Téren tartott rendezvényt. kíváncsi voltam erre a sokat szidott pártra, így lementem nézelődni fél órára. Bordósvörös színű dzseki volt rajtam, miközben a többség fekete ruhát, bakancsot hordott. Virítottam a többi között. Senki nem szólt hozzám egyetlen árva rossz szót sem.
Nil
Sajnos van igazság benne- sőt! Mióta beleolvastam a gyerek törikönyvébe csak azon csodálkozom hogy nincs több jobbikos! Hogy azt ki engedte kiadni? Hozzátenném a gyerekeim több választáson keresztül jártak iskolába- semmi nem változott (MDF, MSZ,Fidesz, SzDSz, KDNP)- hamis hazug történelemtanítás-és nem jobbikos és nem MSZP- s értelemben. Nem tanultunk a múlt hibáiból-hát megismételjük-újra fasizmus, újra diktatúra, ...
Tootsy
@vidi500: Meg szerencse a sotetbordo arnyalat!...:o))) Azert megnezhetted volna Magad, ha rozsaszin is van rajtad, ebben leszurt rittberger eszrevetele tokeletes!...:o))))
nemkati
@leszúrt rittberger: @Tootsy: Hűha, nem is vettem észre. :)
0:58-nál közelít a kamera a rózsaszín fickóra. Bár, én nem látom egyértelműen rózsaszínnek az ingét.

Most nem térnék ki, mi a véleményem egy pasin a rózsaszín ingről, de majd egyszer...! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.