Az autópálya sávjait elválasztó sövény hozhat fordulatot a négy ember halálát okozó közlekedési baleset okozásával vádolt Eva Rezesova ügyében – írja a hvg.hu.

A hvg.hu által megszerzett anyagok alapján ugyanis több szakértő sem tudta kizárni a védelem verzióját, amely szerint a szlovák milliomosnő szeme „káprázott" a szemben közlekedők világításától.

A hvg.hu birtokába került Melegh szakvéleményének – a keddi tárgyalást valószínűleg erősen meghatározó – kiegészítése, amelyben az igazságügyi szakértő arra jutott: a szemben közlekedők lámpája „még tompított fényszóró használata mellett is egy zavaró fényfátyolt vetíthetett" Rezesova szemére. Ez szerinte vakításnak ugyan nem minősül, de zavaró lehetett, és így növelhette a reakcióidejét pont abban a pillanatban, mikor Rezesovának a Fiat „forgalmi műveletét" érzékelnie kellett volna.

Az M3 két pályateste között ezen a szakaszon nagyjából 1 méteresre nyírt élő sövény van, ez akadályozza, hogy a másik irányba haladók világítása zavaró legyen. Csakhogy egy úgynevezett műszaki átjáró van a két pálya között – ahogy a magánszakvéleményt készítő Melegh Gábor fogalmaz – pont „a baleset szempontjából kritikus helyen". Az igazságügyi szakértő ugyanakkor maga is elismeri: nem tudni, egyáltalán közlekedett-e szemből ilyen zavaró káprázást keltő jármű, viszont szerinte ez abban a „közlekedési környezetben fizikailag lehetséges".

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hehe
Elég volt, szinte naponta olvasom és baszom fel a gyomrom mert ki fogják mosdatni... mindenki tudja.. Fizessen százmilliókat a családnak, és engedjétek el...
Itt már mindenki le van fizetve aki kell azt Hali...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Mi lehet az a pénz amiért a bíróság nem ítéli el a leghosszabb letöltendőre?!
gabrella
Most hallottam a tv2 híradóban, hogy a sebességmérésnél aki túllépi helyben fizet,ha nincs nála készpénz kártyásan is jó.
Nem megszüntették a rendőröknek való büntetés kifizetését? SOS valaki homályosítson már fel!
gabrella
@zabhegyező: Ez a Ludmilla Pisilova egy csúcsduma!!!
Uborkakulcs
Azt a kurvaéletbe!! Ebben az országban minden tetves bregyó azt csinál amit akar??? Olvastam a cikket, és elszakadt a cérna. Azt írják, hogy 180 km/h órával haladt. az autópályán a maximálisan megengedett 130km/ óra. Elvakították a szembe jövő autók fényei. 8 az ütközés előtt nem??? A maximális sebesség nem kötelező, csak maximalizált. De a sebességet úgy kell megválasztani, hogy az biztonságos legyen és az útviszonyoknak megfelelő legyen. Ez a tetvedék, 180- nál telefonált, irányjelző nélkül váltogatott sávot, beledurrant az elé sávot váltó fiatba és MEGÖLT 4 embert!!! Most azt pedzegetik, hogy a vétkes autó műszaki hibája ( !!! ) okozta a család halálát. Rohadék tetvedék csűrhe!!! Mi Magyarok hagyjuk magunkat egy ilyen büdös tetvedék bregyónak??? Ha ezt Magyar ember csinálja Szlovákiában, már régen bebaszták volna a kóterba, azt ott rohadna meg. Sajnos minket Magyarokat, minden nép megtiporhat. Csak a drog, az alkohol és a telefon a gyorshajtással már elégnek kellene lennie 20 évnek. A többi okozat csak a ráadás kellene, hogy legyen. Ha a paraszt a Fiat hibájára hivakozik, be kell vonni az autógyár szakértőit is.Undorító!!!
crow0131
mit szarakodnak vele. Hétfőn ítélet és kész, az szöveg hogy nem volt hibás.
crow0131
Ha kormányra kerül a KTI az ilyen kis szarháziakat megszívatja :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.