Hivatali visszaélés miatt Molnár Gyula szocialista politikust, volt XI. kerületi polgármestert nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre, Lakos Imre volt XI. kerületi szabad demokrata alpolgármestert hat hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla másodfokon szerdán.

A tábla többmilliós pénzbüntetéssel is sújtotta a két vádlottat, és Molnár Gyulát két évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

Nyolc hónapot kapott az MSZP-s politikus

Az ügyészség azzal vádolta meg őket, továbbá egy ügyvédet, hogy 2006-ban, a XI. kerületi Kopaszi-gát és a Lágymányosi-öböl környékén pályáztatás nélkül próbáltak magáncégnek átjátszani egy 38 hektáros telket.

A Fővárosi Törvényszék tavaly szeptemberben bűncselekmény hiányában mentette fel a vádlottakat. Az elsőfokú ítélet ellen az ügyészség fellebbezett, így került az ügy a Fővárosi Ítélőtáblára.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Takargatjak a szennyesuket. De jovore kiborul a bili. Ezert nyul minden eszkozhoz a trafikdesz, hogy megtartsa a hatalmat. Szamomra nem ketseges, ok allanak a bajai hamis video mogott is, igy probalnak artani az ellenzeki partoknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
@Manhattan: viktor èrinthetettlen, de majd eljon nekikis az idelyuk, remèlem hamar 2014-bben a szavazàs utàn
pacsni
nemtudom megèrteni, hogy ezeknek a MSZP-nek (akiket elitèlnek mind elvesztik a pert)nincs egy olyan ugyvèdjuk, akik megtudnàk vèdeni ? vagy az ugyvèdjuk is fideszes vagy tokfejek.
percsi
@Yoda69: Egyre gondoltunk, szerintem sem az MSZP-DK műve! Nem védem az MSZP, de ilyen átlátszó, túl egyértelmű művideót nem adna ki a kezéből, és nem járatná le magát a választások előtt.
percsi
@GeoCravker: Fiúk, ez sajnos az egész országban így van :(
GeoCravker
@percsi: Azért ettől nem leszek boldogabb :-(
percsi
@GeoCravker: Szerintem több millió ember sem! :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.