Mintegy ötven kisteherautót lopott el az ország különböző településeiről egy borsodi férfi, aki ellen most tett vádemelési javaslatot a III. kerületi rendőrkapitányság - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
...már nem azért,de akik pl somogyban kb ugyanennyi kamionnyi fát szállítmányozni voltak képesek ide oda,amoda,és nem a saját tulajdonukat vágatták tarra több hektáron azok ellen minek okán nem emelnek kb 5-6 éve vádat?-vagy arra várnak hogy a károsultak kiköltözzenek a temetőbe és akkor nincs ügy?
De a betöréses lopások tetteseit is ideje lenne utolérni,ha már hetedszer is megtette,mint pl a mi 86 éves nagynénénk esetében rövid 3 év leforgása alatt,még a sparheltet is elvitte a félkegyelmű a vasgyűjtőbe,de még a kútról a vizesvödör is kellett neki!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.