Fagyálló folyadékot öntött a hordóiba egy vácszentlászlói gazda, mert rendszeresen lopták borát – írj a HavariaPress tudósítása nyomán a hvg.hu. A tolvaj, aki árulta is a lopott bort, meghalt, öt másik embert kórházban kezelnek, a meglopott gazdát a rendőrség emberölés kísérletével gyanúsítja.

A napokban került több ember súlyos mérgezéssel kórházba a Pest megyei Vácszentlászlóról. Mindannyian etilén-glikollal megmérgezett bort ittak. A bort egy férfitól vásárolták, illetve kapták. A bort a férfi egy gazdától lopta, mint kiderült. Folyamatosan dézsmálta a rendszeresen feltört pincében a hordókat. A borosgazda – megelégelve a sorozatos lopást – fagyálló folyadékkal megmérgezte a borát.

A borból fogyasztók közül hatan kerültek kórházba. Egyikük, a lopott bort áruló tolvaj, már olyan súlyos állapotban volt, hogy nem segíthettek rajta az orvosok. Több napig küzdöttek az életéért, de a férfi meghalt A rendőrség emberölés kísérletével gyanúsítja a meglopott gazdát.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Emberölés!? Na ne már! Akkor most ki kell írnom a műhelyemben, hogy kedves tolvaj urak, ne igyátok meg a fagyállót, amit a hordóban tárolok! De az akkumulátor sav sem pálinka!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zabhegyező
@A Tündik bündije: SAjnos ebben tévedsz!
Nem tehetsz mérget csak akkor tévedésre okoz és lehetőséget adó edénybe, ha ezt azon jelzed!
Én a helyében most tennék ki egy papírt.
Amúgy a rendőrség is tudja, hogy a büdös életben nem fogják tudni ráverni a gazdára a mérgezést.
bencemacska
Amit a TV-ben mutattak az nem boroshordó volt, hanem műanyag vegyszeres hordó. Bort max. szükség esetén, átmenetileg (órákig) lehet benne tárolni!
Az sem egészséges!
zabhegyező
@bencemacska: Nem nekem jelent a helyszínparancsnok, információ forradásaim a Rádió88 és a Zinternet, azok szerint hordó.
Ha ők mellé beszélnek, sajnos én is.
bencemacska
@zabhegyező: Én az ATV Híradóban láttam, amit láttam, Ott egy kék színű műanyag hordót mutattak.
Ilyen hordóban nem szoktak bort tárolni. Annak pedig már régebben ott kellett lenni, mert ott meggyborról beszéltek. Az pedig nyitottan gyorsan ecetesedik, szerintem az ihatatlan volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.