Lezsák Sándor köszöntőjében felidézte, hogy Mindszenty József bíboros 57 évvel ezelőtt ezen a napon menekült az Egyesült Államok budapesti nagykövetségére. Hitvallásnak nevezte a hercegprímás életét, amely erőt kell, hogy adjon a későbbi évtizedekben. Hozzátette: a Mindszenty Társaság azt a célt tűzte ki maga elé, hogy azokra irányítja a figyelmet, akik életükkel szolgálták Mindszenty bíboros hitvallását.

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Witner Mária tükörképe a befogadó pártjának ! Mint a zsák a foltjára ök is egymásra találtak! Az egyik fülkeforradalmár s nem mellesleg őrült a másik egy kiszolgált szajha! Egy ilyen primitiv gyűlölet szító nő mit keres a parlamentben?? Ez már önmagában is minősíti a hatalmonlévők erkölcsi szinvonalát vagy inkább a színvonaltalanságát . Ez a mai magyar valóság vagy inkább nemzetünk tragédiája !? Ennek a nőnek az arcát a sötétség a butaság az emberi empátia teljes hiánya jellemzi!! Az életrajzát el lehet olvasni a Wikipédián erre a helyében nem lennék olyan büszke. De hát a buta embernek nincs s nem is lehet szégyenérzete s pontosan azért nem mert buta!!!
namihami
Wittnermarcsi? Az a bizonyos Wittnermarcsi?
Na hiszen, "" méltó kebelre"" került a Mindszentyről elkeresztelődött plecsni.
Belépett a balassikardok szintjére és a kitüntetettek is a díjazottak nívójára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.