Az Index információi szerint jelenleg is a Fidesz tagja Balogh József, aki tegnap az ügyészség közlése szerint bevallotta, hogy korábbi állításával ellentétben nem a kutyán esett át élettársa, hanem a hajánál fogva ő verte a fejét a teraszkorlátba.

Az eset után néhány nappal Baloghot ugyan kiléptették a Fidesz parlamenti frakciójából, párttagságát azonban megtarthatta, azt azóta sem kérdőjelezték meg, jóllehet hétfői vallomásából kiderült, végig hazudott is a sajtónak, amikor azzal védekezett, hogy nem emlékszik a részeg hajnalon történtekre, és a család vak komondorán átesve szerezhetett élettársa orr- és arccsonttörést.

Nem lépett ki a Fideszből az asszonyverő tahó

Balogh 2014-ben már nem lehet képviselőjelölt, ám a helyi politikában még nem tettek le róla. Polgármesteri tevékenységét Fülöpházán mindaddig folytathatja, amíg bírósági ítélet ki nem mondja bűnösségét.

Délelőtt a parlamentben női politikusok festett monoklival tiltakoztak a független képviselőként továbbra is a parlamentben melegedő asszonyverő ellen.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Nem értem mi a probléma. Tipikus tökéletesen reprezentatív fideszzombi... ezek ilyenek - nagyon kevés kivétellel - mind! Maradhatott volna a frakcióban is nyugodtan. MERT ODA IS TÖKÉLETESEN ILLIK! Hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
Yoda69
Szerintem is jol jellemzi a fideszt, a csaladhoz es a nokhoz valo hozza allast. Maradjon csak fidesztag, es mindennap amikor megjeleni a parlamentbe emlekeztessek arra amit tett, es a mit partja eltur.
hallgatag
Nem kilépnie kell, hanem 2 lábbal krúgni ezt a mocskos jellemtelen hazudozó
patkányt !!!
Az ügyészségen bevallotta, hogy " azon a részeg hajnalon ", tehát ittasan vezetett
és beismerö vallomást tett a súlyos testi sértést elkövette...
Nem értem a Parlament mentelmi bizottságát sem...Nincs köztük
egy jó érzésü tag, aki inditványozza, hogy az ilyen tetvet egyszer és
mindenkorra elzavarják a Parlamentböl ??? És az itélet után olyan börtönbe , illetve
cellába zárni, ahol a nehéz fiuk " pártfogásba " veszik testileg-lelkileg!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.