A Fidesz morálisan elítélendőnek tartja, hogy Balogh József független országgyűlési képviselő tagja a közéletnek – közölte Selmeczi Gabriella, a kormánypárt szóvivője budapesti sajtótájékoztatóján.

Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdán közölte az MTI-vel, hogy az élettársát bántalmazó Balogh József – akit a napokban gyanúsítottként hallgatott ki az ügyészség és beismerő vallomást tett – már nem tagja a Fidesznek, mert vállalhatatlan és megengedhetetlen, amit tett.

Selmeczi Gabriella tájékoztatóján kérdésre megerősítette, hogy Balogh József az ominózus eset után kilépett a Fidesz-frakcióból, és "immár a pártból is kiléptettük", tehát nem tagja a Fidesznek. Aki ilyet elkövet, annak távoznia kell a közéletből is – tette egyértelművé, hozzátéve ugyanakkor, hogy az erkölcsi nyomáson kívül jogi eszköze nincs a pártnak az esetleges parlamentimandátum-visszaadásra.

Váczi Pál megbízott főügyészhelyettes hétfőn közölte az MTI-vel, hogy súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki Balogh József független országgyűlési képviselőt a Központi Nyomozó Főügyészség, a honatya beismerő vallomást tett. A megalapozott gyanú szerint a képviselő és élettársa április 28-án reggel 6 óra körül érkezett haza egy családi eseményről Fülöpházán lévő tanyájukra, amikor a képviselő ittas állapotban, minden előzmény nélkül ütlegelni kezdte élettársát.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Te jó ég ! Ezek beszélnek morálról ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Csodálom, hogy valamelyik KDNP-s nem mondta, hogy az asszony a hibás mert éjjel nem volt fakanál a kezében. Mint hallottuk, kevesebb lenne a családon belüli erőszak ha az asszonyok folyamatosan szülnének, ahelyett, hogy okoskodnak.
szaboria1
@nyanya001: A legszebb, hogy még ebben a történetben is baloldalról beszél.
Senara
Szenátor asszonyka Esztergom volt polgármestere is verte a terhes feleségét , gondolom ez ügyben is tetszik intézkedni , minimum egy pilótakeksz adományozásával büntetni kellene
hirposta.hu/cikk/1570683/Esztergom_polgarmestere_asszonyveressel_es_magyar_terroristaval_fuszerezve/
nyanya001
@szaboria1: Mit vársz egy alul művelt csapos lánytól ?
silber13
Te beszélsz morálról? Te péksütemény privatizátor???Ehhez pofa kell!!:-)))))
kukac50
Mikor zavarja el a polgármesteri székből ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.