Aggasztónak nevezte az európai fiatalok munkanélküliségének mértékét Orbán Viktor az erről szóló keddi párizsi konferencián, a miniszterelnök azonban hangsúlyozta: Magyarország minden olyan módszert alkalmaz az ifjúsági munkanélküliség enyhítésére, amely Európában ismert.

"Lényegében mi minden hangszeren játszunk otthon" – fogalmazott a kormányfő magyar újságíróknak nyilatkozva az európai fiatalok munkanélkülisége elleni küzdelemről szóló európai uniós tanácskozás után, amelyen 24 EU-ország állam- és kormányfője, munkaügyi minisztere, valamint a legfőbb európai intézmények vezetői egyeztettek.

Az európai eredmények egyelőre szerények, ám a párizsi konferencián általában olyan típusú megoldásokról beszéltek a résztvevők, amelyek a magyar jogrendnek már részei – mondta Orbán Viktor. Példaként említette a munkahelyvédelmi akcióterv intézkedéseit, valamint a fiatalok vállalkozóvá válását segítő programokat.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Persze! És ő a karmester - zeneigazgató - koncertmester- aki a mákostésztát hangvillával eszi, az ajtaját violin kulccsal nyitja, szólista és kórista és tökéletesen játszik Hevenyen, Vörhenyen és Kazamatán!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
Persze a mi nótánkat húzza ,csak nagyon siralmas feldolgozásban.
adrenalink
Mostanában leginkább citerázik. Lásd: páncélozott autók, parlamenti őrség lőgyakorlat...
Desischado
Remekül furulyázik tényleg, ha a hazugságnak lenne szonátája, azt játszaná még csak flottul! Abban senki sem tudja túlszárnyalni!
bakegya
Tökéletesen játszik a saját hangszerén.Ujjjujjuj gyakorlatokat gyakorol,de csak anyaországiakon,az idegende szakadt hazánk fiait azokat "összetrombitálja" ,az EU sinpadán "hangadó" szeretne lenni,de a magas C-ket csak itthon meri kivágni.Mint moswt is csak "fejhangokat" ad!-állandóan átírva a kottát!-de 25 éve "szájharmonikázik"is.
Egy audiológiai beutalóval azért szívesen megajándékoznám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.