Két hét után felfüggesztette a rendőrség a Lavina elnevezésű sebességmérési akciót, hogy kiértékelje az eddigi eredményeket – írta tájékoztatásában az Országos Rendőr-főkapitányság a hvg.hu-nak.

Nem a bírságok számának vagy azok összegének emelkedését tekintik eredménynek, hanem azt, ha kevesebb baleset történik az ország útjain – közölte a hvg.hu megkeresésére az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Kommunikációs Szolgálata.
A rendőrség december közepéig hirdette meg a „láncszerű" sebességméréseket.

Október vége óta háromszor tartotta meg a rendőrség a Lavina elnevezésű akciót, mégpedig a police.hu alapján az M1-es autópályán és az M3-ason több megyét érintően. Ezek során 1 293 sebességet túllépő autóst „fogtak", akik közül a helyszínen megállítottak 546-ot. A szabálytalankodó száguldozókkal szemben összesen 10,5 millió forint bírságot szabtak ki.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Akkor már nincs veszélyben pintérsanyibácsi " karácsonyi " nyugdíja !!!
hallgatag
Akkor már nincs veszélyben pintérsanyibácsi " karácsonyi " nyugdíja !!!
kedwes
Szerintem, csak el fáradtak a fiúk, a munkában!
keresztapa
Csak érdekességként ezalatt az idő alatt csökkentek a balesetek száma, avagy stagnáltak, vagy nőttek? Mert a napi balesetek nem mutatnak csökkenést, de November hónapba 3%-os növekedést lehetett regisztrálni! Igaz nem az M1- es M3- as autópályán!
varirmag
Akkor most már a tolvajokat,rablókat,gyilkosokat is üldözni fogják ?
Vagy ahoz nincs kedvük? könyörgöm, akkor legalább járőrözzenek, legyenek az utcákon l
bakegya
Hát akkor e miatt van még mindíg esélye a kilencedik betörésre is a minket nyolcszorosan kifosztogatónak a mi szeretett somogyi szülőfalunkban is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.