Nagy felháborodást keltett a múlt héten a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű náci szervezet felhívása, melyben azt kérték, hogy november 9-én (az 1938-as gyilkos tombolás, a Kristályéjszaka évfordulóján) az ország minden pontján égessenek erkölcsetlen, pornográf, a nemzetet becsmérlő és minden, a "cionista szellemiséget magán hordozó tárgyat vagy nyomtatványt".

Idáig nem volt nyoma, hogy bárki csatlakozott volna az akcióhoz, az MNA miskolci csoportja azonban odatette magát: Radnóti Miklóst, Playboyt és Görög Zitás FHM-et égettek el "az erkölcsi fertő elleni harc" jegyében. A jövőnk.info beszámolójából kiderül, "egy kis benzinnel kellett a pokolra segíteni a szennyet, mert még a fűtőértéke sem az igazi".

Radnótit és Playboyt égettek a nácik

Radnótit és Playboyt égettek a nácik

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ha ezt olvassa valamelyik könyvégető (bár kétlem, hogy tudnak olvasni), akkor üzenem, sajnálom, hogy anyátok gyereket várt, és helyette ilyen tahó baromállatok bújtak ki a fényre. Radnóti zsidó volt, de drágáim, a "Nem tudhatom..." című verse talán egy kicsivel jobban tanúskodik a hazaszeretetről, mint mikor ti borgőzös aggyal, nyálat fröcsögve üvöltitek, hogy "Ria-ria Hungária."

A Playboyt meg elégetni... játsszátok itt a szent tisztítótüzet, odahaza meg veritek gyerekpornóra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aborisz
Finoman fogalmazva tanulatlan idióta népség!
sbl
@Manhattan: Mint annak idején a munkásőrök, meg előtte az ÁVH-sok...
Atha
@sbl: 13:39-el és 13:42-nél sokban egyetértek. Mindenesetre részemről 13:26 marad.
A könyvégetőknek meg egy remek elmétől idéznék:
"A rendezetlen, ködös lelkület leggyakoribb és legjellemzőbb tünete: gyűlölködés valamely közösség iránt. Minden baj okai a zsidók, vagy: a katolikusok, vagy: a pénzemberek, stb.: a gyűlölt közösséget tönkre kell tenni és minden rendbejön. Indulatos kifakadások az illető embercsoport ellen, de lehetőleg olyankor, ha kellemetlenség nem lehet belőle. S a gyűlölet a gyűlölt közösség egy-egy tagja iránt lényegesen kisebb, mint az egész közösség iránt; a közelebbi jóismerősök kivételek, csak a többi tűzrevaló.

Efajta gyűlölködés igen könnyen fertőződik, mert a balsikereink okozta keserűséget és csalódást egyszerűbb és kényelmesebb egy-egy általános indulatrohammal levezetni, mint önmagunkat ellenőrizni.

Valójában nincs olyan embercsoport, melyet gyűlölni indokoltabb volna, mint például a kövéreket, vagy a magastermetűeket.

Gyakran kérdezd meg önmagadtól: "Van-e olyan közösség, vagy egyén, akit kéjjel bántanék?" S ha van: kutasd ki bántási-hajlamod okát;
észre fogod venni, hogy az igazi ok sosem az illetőben van, még ha talán csakugyan kellemetlenkedett is neked, hanem önmagadban, teljesületlen vágyaidban. Bosszúállással, vagy tétlen gyűlölködéssel semmit sem javítasz, viszont saját lelkületedet megmérgezed vele."
W.S.
sbl
@Atha:
Igen sok mindenben egyetértek veled, azonban egy dolgon azért érdemes elghgondolkodni.
Az általad említett etnikumot a környezete mindig üldözte, akárhová is mentek.
Annak idejében volt pl. az USA-ban egy szenátor aki kijelentette: "Amerika az amerikaiaké!"

Sajnos a nemzetközi pénzvilágot túlnyomó részt azok irányítják már régóta, aki időről időre attól sem riadnak vissza, hogy egyes országok ellen kampányokat indítsanak pusztán azért mert annak a politikája nem egyezik az általuk azokra tukmálni akarttal.
Az USA és az EU irányába egyre növekvő averziónak is ez a fő oka.

Nem ide tartozik, de nekem vannak olyanok akiket kéjjel bántanék.
Nem közösség, hanem személyek!
Többek között:

Tóth Ilona '56-os mártír bántalmazói, vallatói - ha még élnek. Az hogy ma már elesettek és öregek csak fokozná az élményemet, annak a tudatában hogy velük szemben meg akkoriban amikor a szegény doktornőt kínozták ő volt védtelen.

Ugyanígy érzek szegény kis Szita Bence gyilkosaival szemben is!
Azután ott van az a fattyú, Bándi Kata gyilkosa, vagy az aki még nem is kapott tényleges életfogytot, pedig egy kislányt kegyetlenül megkínzott, utána pedig egy szennyvíz derítőbe fojtotta, úgy hogy a szerencsétlen napokig kínlódott a mocsokban mire elérte a megváltó halál.
Nos mint műszaki dolgokban jártas, minden tárgyi tudásomat kipróbálnám ezeken a férgeknél is alábbvaló biológiai képződményeken!
De sorolhatnám még azokat, akik védtelen embereket kínoztak és bántottak.
Atha
@sbl: Sok helyen járok a világban. Sok helyütt ismerek meg jó embereket mint ahogy a szemetje is az arcomba tolul ha akarom ha nem. Sajnos a világ igazságtalan és a rossz sokszor nem nyeri el "méltó jutalmát". A partvonalak mégsem olyan tisztán kijelölhetőek mint a futballban vagy más egzakt sportágakban. ...és még ott is mennyit csalnak. Nincs más esélyem a boldog, egészséges életre minthogy az Isteni users manualt követve a Szentírást olvasom és értem meg az egyébként a föld rákos daganataként működő emberi faj tökéletesen értelmetlen gondolkodását és törvényeit az élettel kapcsolatban. ...no meg maradt annyi reményem az ígéret kapcsán hogy nem csak a Menny de a pokol is létezik. Bartókra emlékezve, 'személyes jó kapcsolatom van a természettel'! Az ítélet meg az Övé.
Darthon1
@sbl: a törlés után ott maradt szöveg tetszik, azt lájkoltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.