A Miniszterelnökség cégénél dolgozik felelős beosztásban az állami földpályázatok egyik nyertese – írja a Blikk.

Junek Nikolett az Államreform Operatív Program (ÁROP) projektmenedzsereként a múlt héten tartott egy sajtótájékoztatót, amelyben „a megyei tervezés koordinációjáról" beszélt Székesfehérvárott.

A több tízmillió forintos uniós pályázati projektek lebonyolítása mellett egy 88 hektáros földbirtokot is művelnie kell Felcsúton, amit tavaly nyert el a Nemzeti Földalap (NFA) pályázatán, amelyet a helybéli gazdálkodóknak hirdettek meg – írja csütörtöki számában a Blikk.

Ráadásul a lap szerint Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester családját leszámítva Junekék az egyetlenek, akik az állami földpályázaton és az állami dohánykoncessziókon egyaránt arattak. Junek Nikolett férje, Junek Károly két trafikot nyert el, egyet Felcsúton, egyet pedig Bicskén.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Látszik a kiscsajon hogy igazi "földműves" ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Hé fidesznyikek...mit gondoltok erről?
human
Hihetetlen teherbírású emberek vezetik országunkat.
töky
Ez a hihetetlen teherbírású dolgos hölgyike jó időben tartotta oda valamelyik nagyembernek.
De hát erre szavaztunk 2010-ben 2/3-al...
bundi
a múltkor gondolkodtam azon stróman-e a mészáros...
és vajon ez?
pictor
Ez már csak így megy szeretett kis országunkban, hogy hiénák uralkodnak és vannak hatalmon! -Mit lehet még szétlopni, szétosztani, kizsigerelni ebben az országban? - Az ingyenélő vezető hiénák biztos tudják!
verőce21
Stróman-e vagy Niki?

Egy párt kell, aki azt mondja, én elsősorban az alkalmazottak, vállalkozók és fiatalok érdekeit képviselem, a nyugdíjasok csak ezután jöhetnek a sor végén.
coyote3
Látszik a kiscsajon hogy igazi "földműves" ...
stone
A kormány ezt ígérte, és csak tartja a szavát:
"hétköznapi" emberek kerülnek jobb élethelyzetbe, pl: jobban keresnek.
A családokat is támogatja:
Férj: Dohány, Feleség: Föld
A néni helyében nekiállnék a "földemen" jól dohányt termelni, és azt majd jól eladja az apjuk.
Ők valóban nyertesei a fidesz kormánynak.
szaboria1
@Hellcat: Mit gondolnak? Hallgatnak mint az a bizonyos a fűben.
A Tündik bündije
Na igen, nem véletlenül harsogja a lakájmédia, milyen jól meg vannak támogatva a családok. Csak kell egy nagyfejű, akinek a hátsójába be lehet bújni.
human
Ebből a példából is jól látszik, hogy nemzeti kormányunk inkább nagytőkés kormány. A családoktól elveszik a trafikjukat, földjüket és nagytőkéseknek adják. Miért nem hagyják, hogy kicsit jobban boldoguljon a trafikot vagy kisgazdaságot üzemeltető család?
Kala Majka
Jó Rákosi elvtárs lefejezte a nemzetről az teljes szellemi és nemes arisztokráciát, ám kedves unokái rájöttek, hogy arisztokrata dinasztiák nélkül képtelenség alárendeltségben tartani az országok népeit.

Viszont az eltüntetetett arisztokrácia nagy része legalább tett is valamit az ország érdekében. Az újdzsentri dinasztiákat viszont éppen avval sorolták át a munkásosztályból arisztokratáknak, hogy egész idő alatt kizárólag az ország érdekei ellen működtek..

Mind szellemileg, mind pedig fizikailag.
bukfenc
@coyote3: Ja. Vagy biogiliszta merevítő!!
human
@Kala Majka: Széchenyi István birtokainak egy éves jövedelmét ajánlotta fel, hogy fejlődjön az ország. Ma meg a nagytőkés gázszerelők (és társai) viszik az összes pénzt amit látnak.
hetöndöe
És ugye talán az sem a véletlen műve,hogy Nikolett apucija 2002-ben részt vett az egyik állami gazdaság privatizációjában.
hallgatag
... " A Miniszterelnökség cégénél dolgozik felelős beosztásban az állami földpályázatok egyik nyertese – írja a Blikk..."
ès ennek a vezetöje bizonyos lázárjani...jaaaaa, igy már érthetö !!!
nezelodo
Engem furdal a kíváncsiság, ki lehet az apukája a hölgynek, nekem olyan stróman szaga van a dolognak, vagy azért járó jutalom esete foroghat fenn?
Gyuri Géderről
Nincs ebben semmi különös. Aki nem érti magára vessen.
A magyarázat az oktatásban rejlik.
Lázár úr megmondta: "jókor kell lenni, jó helyen" (és akkor)
"Mindenki annyit ér, amennyije van"
Amit én nem értek, - és ez biztos az én hibám - hová tűnt az a sok nagy szájú kutya, akik 2006. - ban habzó szájjal üvöltötték: "mocskos komcsik, libsik, zsidók, stb" kifosztottátok az országot, kifosztottátok a népet, elárultátok a hazát, komcsi, libsi, zsidó barátoknak osztottatok vagyonokat.
De azt tudom, ha akkor így osztogattak volna mint most, akkor most nem lehetne mit osztogatni.
Desischado
Ez a Fidesz kormány stratégiája, mindent kiosztani a csókosoknak, a többi meg forduljon fel! A hölgyike, és az egész családja eladta magát Mammonért a Hazugovicsnak! Én nem tudom, de ha mégis létezik a pokol, akkor az ördögök már extázisban súrolják az üstöket, és túláradó boldogságban úszva készülnek Orbánék fogadására!
percsi
Mi lesz itt, ha a fidesznek nem sikerül megbundáznia a választásokat és netán elindul a mutyizások átvizsgálása, büntetése?
dömdödöm
@percsi: Ez már aligha nevezhető mutyizásnak ,nem is értem miért hívják annak . Véletlennek túl sok , szándékosnak meg egyértelmű ,folytatólagos az nem kétséges
feltételezhető hogy több ember követi el szövetségben , úgyhogy ez már nem a mutyi hanem annál jóval több ? :-( :-( :-(
percsi
@dömdödöm: Valóban nem mutyizás, annál sokkal súlyosabb! Addig, míg ezek a súlyos bűncselekmények elkövetői nem kapják meg a büntetésüket, addig Magyarországon nem lesz jobb a helyzet, sőt egyre rosszabb lesz.
Már az a kérdés, melyik párt vállalja be, mert arra kellene szavazni!!
human
@dömdödöm: Egyetértek. Ez már rendszerszintű.
Zsuga
Meglepődik még valaki is hasonló híreken?
Zsuga
@percsi: "netán elindul a mutyizások átvizsgálása, büntetése?" Tudja fene, de én valamiért már ebben sem bízom.
dömdödöm
@percsi: @human: Én azt sem értem egyébként hogy veszik egyáltalán a bátorságot ezeket megcsinálni ? Elég merész ez a focialista brigád :-)
percsi
@dömdödöm: Nagyon biztosak abban, hogy a következő 4 év is az övék. Vajon mi teszi ennyire biztossá őket? A nép szavazati tábora biztos hogy nem, legalább is szerintem. Több az átvágott, rosszabbul élő ember, mint az elégedett. A fizetett békemenetesek, fideszes tüntetők csak arra jók, hogy ha bunda lesz a választásokon, akkor tudják bizonyítani, hogy lám, lám eddig is megmutattuk, hogy mi vagyunk az a párt, aki kell a magyar népnek. A statisztika is azt mutatja, amit a fidesz szeretne hallani, ámítás, a valóságtól nagyon messze van.
Senki nem tudja nekem bemagyarázni, hogy azok az emberek, akik 3 éve sokkal kevesebb fizetést visznek haza, azok az emberek, akik 47 e ft-t dolgoznak, azok az emberek, akik mozgássérültek és dolgozniuk kell, azok az emberek, akiknek elvették a hitel miatt a házát, mert mint tudjuk 70 ft-tal több a deviza, azok az emberek, akinek sokkal több rezsit, sokkal drágább kenyeret, sokkal több járulékot-adót kell fizetniük, mint három évvel ezelőtt, akiknek elvették a nyugdíjukat a jövedéki engedélyüket, trafikjukat, azok a nők, akiket családon belül bántalmaznak és még sok rosszat fel lehetne sorolni, rájuk fog szavazni.
dömdödöm
@percsi: meg vannak sokan tévesztve ,a "baloldal mint mumus" folytonos fidesz propaganda szövegével pszichikai ráhatás szintjén befolyásolják az embereket
percsi
@dömdödöm: Igazad van, nagyon sokan nem interneteznek, ezért nem tájékozottak. A fidesz levele, telefon hívásai, tv 1-2 csatorna és a hirtv tesz arról, hogy bevegyék a maszlagot:(
dömdödöm
@percsi: Egyébként elég érdekes lesz a parlamenti választások végkimenetele .
Bizonyítványt fog önmagáról kiállítani ez a nemzet . Ha leváltja a kormányt átment ,
ha nem csúnyán megbukott . Osztályismétlés . Nincs nyaralás sem ajándékcsoki jópár éven keresztül :-(
dömdödöm
@percsi: nagyon sokakat nem érdekel a politika vagy napi szinten nem követik az eseményeket ,ők csak azt hallják amit állandóan skandál a fideszes propaganda gépezet
jobban teljesít , emút nyócév , maffiabaloldal ,libás , tönkretették az országot stb ,
Ezt hallják nap mint nap és ezzel elégedettek aztán fogják magukat és amikor szavazni kell behúzzák az x et a fideszhez úgy hogy valójában halvány fogalmuk nincsen mit műveletek kormányon az elmúlt 4 évben :-(
Desischado
@dömdödöm: Ezt úgy hívják, hogy Nemzethy Lopás! Amúgy teljesen igazad van!
Desischado
@percsi: A szivemből szóltál! Én is ebben bízom!
F_Viktor
@dömdödöm: Írod:
"Ezt hallják nap mint nap és ezzel elégedettek aztán fogják magukat és amikor szavazni kell behúzzák az x et a fideszhez..."

Nehogy már az agymosottak döntsenek egy ország sorsa felett. Szerintem sokkal többen vannak azok akiket @percsi feljebb felsorolt, akik saját bőrükön, pénztárcájukon érzi ka fityesz rezsim áldását.
dömdödöm
@F_Viktor: igen , de ha a fidesz nap mint nap le posztkommunista hazaárulózza
a baloldalt és az emberek ezt hallják ,meg hogy tönkretették az országot ,amit azért az okosabb tudja hogy a világválság intézte el főleg ,akkor ha szarul élnek akkor is a nacionalista focialista fideszre szavaznak mert ő ne hogy már a posztkomcsikhoz tartozzon ,aztán meg lesz ami lesz , sajnos ez itt a fideszes kamu kábító szövegeknek a hatása . :-( :-( :-(
F_Viktor
@dömdödöm: Akkor viszont beszélni kell a hazugságokról, a mutyikról, a lopásokról, a felesleges, pénzköltő megalomániás szentélyek építéséről, s a választásokra minden demokrata érzelmű ember vigyen magával 3 embert! Így 2/3-os vereségével eltüntethető a fityesz a politikából.
dömdödöm
@F_Viktor: igaz csak az a baj tudod hogy annyira átlátszó ,egyértelmű, nyilvánvaló ,
és mellette hihetetlen és extrém amit csinálnak hogy képesek azt hinni hogy ezt nem kell mondogatni mert mindenki látja . Egyébként is egy felmutatott loptok ,csaltok ,hazudtok tábláért a parlamentben tudod hogy mi jár . egy ilyen szöveget pl buszok oldalára ki sem engednének tenni . Ezen a fideszes politikán amit ezek kiötlöttek akármilyen hihetetlen is k__va nehéz fogást találni ,a szobordöntés az képes volt überelni és látod hogy feljelentés lett abból is pedig egy ártalmatlan geg de azért elég hatásos figyelmeztető válasz volt a fidesz gazságaira .
F_Viktor
@dömdödöm: Igazad van, a jobberek ehhez értenek a legjobban. Ezért mondom már régóta, hogy el kell felejteni, hogy úriember módjára kell velük megvívni a választásokat, hanem saját módszerűkkel lehet csak őket legyőzni.
A hangos siránkozás módszerét is meg kell tőlük tanulni, lásd az általad említett Orbán szobor döntést, vagy Morvai brüsszeli nevetséges kajabálásait.
dömdödöm
@F_Viktor: a fletó már tudja hogy csak így lehet ellenük "harcolni" (nem szeretem ezt a szót az orbán használja ) azért mondta aki langyos üljön fel a sütőre , én azért tartok attól ha nagyon elmérgesedik a kűzdelem balhé lesz belőle ,a választások előtt vagy után . Benne van a levegőben :-(
percsi
@F_Viktor: Sajnos igaza van @dömdödöm-nek:( Ezek az emberek azt hiszik, hogy az elmúltnyócév miatt élnek rosszul. Szórólapokat kellene gyártani és bedobni házakba. Csak az a baj, hogy terrorcselekménynek számítana, a TEK megtaposna, mint egy férget!
percsi
Az ellenzéki pártoknak kellene körbe járniuk az országot, úgy ahogy Gyurcsány teszi. Kinevetik, leírják Gyurcsányt, pedig nem gondolkodik rosszul. Nem egymással viaskodniuk, hanem cselekedniük kellene. Közel négy évik aludtak, itt az idő, fel kell ébredni és cselekedni!! Ha kell többször, hatékonyabban kell bemutatni az elmúltnégyévet!!
F_Viktor
@dömdödöm: A baloldal attól fél, hogy Gyurcsány miatt sok szavazót veszíthetnek. Gyurcsány viszont azt hangoztatja, hogy az összefogás lényege az egységes fellépés, kirekesztésnek nincs helye.
Nem rajongok Gyurcsányért, de most igazat adok neki, a 2/3-os győzelem érdekében (másnak nincs értelme) nem szabad finnyásnak lenni.

Balhé? Természetesen benne van a pakliban, már tapasztaltuk, hogy a Kubatov-legények kis összeg fejében mire képesek.
Ezután Orbánnak nagyon jól jöhet egy szükségállapot, s máris elhúzható a választás időpontja.
F_Viktor
@percsi: Nem kell szórólapozni, elég ha mindenki a környezetét felvilágosítja, s jövő áprilisban visz magával 3 embert.
bundi
sem ez, sem a trafik, sem a manyup pénz, sem a nav botrány...
2006-ban miért is gyulladt ki a főváros?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.