A lóversenyfogadás is bekerülhet a nemzeti dohányboltokba, s az ittapiros.com szerint a trafikokban lévő terminálokon elindulhat a szerencsejáték is.

Az ittapiros.com információi szerint a nemzeti dohányboltokban is elérhetők lesznek a lóverseny terminálok, amelyeken fogadni lehet. A Világgazdaság néhány napja írt arról, hogy a Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft. tovább bővítette lóverseny-fogadási hálózatát, hét új iroda nyílt, köztük a Vác főterén álló nemzeti dohányboltban, amely az első trafik, ahol lovira is lehet fogadni.

Az ittapiros.com szerint ez jó hír abból a szempontból, hogy a nemzeti dohányboltokban elvileg csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak, így kiskorúk semmiképpen nem juthatnak a szerencsejáték közelébe. Jó az is, hogy nincs olyan sok belőlük. Nem jó viszont, hogy általában méretük nem engedi azt meg, hogy akár háromnál több ember egyszerre tartózkodjon bennük, nemhogy sok időre, de percekre se. Nem jó továbbá az sem, hogy a dohányboltok elhelyezkedése nem minden tekintetben felel meg a törvényi (régi) előírásoknak, amelyek a játéktermekre vonatkoztak.

A tavaly szeptemberben elfogadott trafiktörvény alapján a dohányboltokban a dohánytermékeken kívül mást nem lehetett volna kapni, azonban a képviselők már decemberben úgy módosították a jogszabályt, hogy engedélyezték a lottó és sorsjegy, majd februárban a szeszes és energiaital, kávé, ásványvíz, üdítő és újság árusítását is. Mindez tovább bővülne a fogadással.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
tétre ,röhejre ,befutóra :-) A ló hátránybolt indult sokáig vezetett aztán a cél előtt megdöglött :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anti
Javaslok egy új nemzeti játékot is: Ki ma a leghülyébb a parlamentben? címmel.A nyertes elnyeri az illető mutyijait 1 hónapra!
JAJMÁR
Nem értek a lóversenyhez, azt hittem eddig, hogy attól attól izgi, hogy ott kell lenni, ahol a lovak versenyeznek. Még azt is gondoltam, hogy érteni kell hozzá, meg ismerni a lovakat, de legalább valahol követni a versenyeket. Majd kipróbálom, milyen ez a trafikban, még úgy se láttam belülről egyet se. Majd csapatban izgulok a trafikossal :)
verőce21
@JAJMÁR: (19:14) Esetleg elmehetsz egy bukméker irodába, ott élőben közvetítik a lóversenyeket!

(Ehhez ajánlom a Nagy balhé c. filmet, ami a lovis trükkről szól: The Sting)
filmtrailer.hu/film/a-nagy-balhe/
JAJMÁR
@Pisti271: Nézz má' szét legközelebb, aztán add tovább nekünk az infót, hadd tudjuk mi is, nem dohányzók, hogy mit nem veszünk meg tőlük :)
JAJMÁR
@verőce21: 22:16 Köszönöm, hogy eszembe juttattad ezt a filmet, meg is fogom nézni, ha időm engedi. Zseniális maga a film, a főszereplőkről nem is szólva ...
rám fér egy kis "izgalom" :)))
verőce21
@JAJMÁR: (13:55) Csak azért, hogy az érverésed nehogy leessen 42-re! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.