Rekordgyorsasággal meghallgattatott Rogán Antal délelőtti siráma: az RTL Klub híradójának információi szerint elrendelték Rezesova újbóli előzetes letartóztatását.

Másodfokú, jogerős döntésével megszüntette az M3-son halálos balesetet okozó szlovák nő, Eva Rezesová házi őrizetét a Budapest Környéki Törvényszék kedden, és elrendelte ismételt előzetes letartóztatását. A nőt már be is vitték a büntetés-végrehajtási intézetbe – közölte a törvényszék szóvivőjel.

Koszta János tájékoztatása szerint ezzel a döntésével a Budapest Környéki Törvényszék – helyt adva az ügyészségi fellebbezésnek – megváltoztatta a Gödöllői Járásbíróság november 22-én hozott, házi őrizetről szóló végzését.

A keddi határozat szerint a vádlott előzetes letartóztatását a másodfokú eljárás befejezéséig, de legfeljebb a nem jogerősen kiszabott szabadságvesztés időtartamáig kell fenntartani – tette hozzá a szóvivő.

Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője ma jelentette be a Facebookon, hogy vizsgálatot kér az első fokon ittas vezetésért elítélt szlovák nő házi őrizetének ügyében. Rogán videóüzenetében felháborítónak nevezte, hogy egy luxusingatlanban tölti napjait Eva Rezesova.

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Gyurcsányt ugyanezért börtönbe akarták zárni. Mert annyit mondott 2006 őszén a rendőröknek, hogy "védjék meg a tévészékházat". Ez volt az a nagy "utasítás" állítólag.

Rogán Tóni meg nyíltan, a Facebookon ad szelíd ultimátumot a bíróknak... Lehet most is károgni, nagy nemzeti jogvédők.

Az önjelölt zugjogászok meg azt próbálják meg ésszel felérni, hogy más dolgo, ha valami nem éreznek igazságosnak meg más dolog a törvény szövege, ami mentén a bíráknak dolgozniuk kell/lehet. Most már azt is tudjuk, hogy a határok tetszés szerint tágíthatók, szűkíthetők, ahogy épp a rogántóni-félék épp szeretnék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Boszi27
@gabrella: Ez a lényeg: én nem politikus vagyok, tehát nemhogy a bíróságot, de a képviselő urakat sem érdekli a véleményem.
Rezesova már jó helyen van, a bíróság helyretette R-t, úgyhogy minden rendben. Ahogy ez a nő közlekedett, nevezetesen ittasan, narkósan ezek egyenként érnek 6-6 évet,+halált okozó gondatlan veszélyeztetés+10. Üdv.
Boszi27
@Green Bloke: Milyen balliberális dolgokról van itt szó? Szívesen venném ha felraknád a linket arról hogy melyik baloldali közéleti személyiség vette védelmébe Rezesovát. Sztem először Vona háborodott fel az ítéleten, majd R. A.- ő pedig köztudottan a fideszhez kötődik. Én baloldalit nem hallottam ez ügyben véleményt mondani. A közfelháborodás ebben az országban sem jelent semmit, úgyhogy nem gondolhatod komolyan, hogy ennek hatására szüntették meg a vétkes hölgy háziőrizetét és vitték börtönbe.
Szvetlana
@gabrella: Hogy miért ítélem el a kis gülü intézkedését a Rezesova ügyben? mert ez veszélyes játék. Gondolj bele, ha ezután bármilyen hatalmon lévő politikai párt vezető tagja beleszólhat az igzságszolgáltatás munkájába, akkor annak komoly vonzata lehet.
Ezekután a bírák enyhébb ítéletet hozhatnak egy párthoz kötődő bűnelkövető esetében?
Tolvaj, csaló, emberellenes bűnelkövetés esetén az elkövető kedvezményeket is élvezhet, mert a hatalom így kívánja? A bíróság tegye a dolgát, mint most is, megszületett a másodfokú ítélet, ezt kell figyelembe venni.
A Rezesova ügyben a bíróság figyelembe vette a közfelháborodást és a többi lehetőséget és Rogán nélkül is börtönbe vitették Rezesovát.
Desischado
@gabrella: Gaby, védi a halál! Okos nő vagy te, nem létezik, hogy nem látod, mire ment ki rogán tónika akciója! Pontosan arra, hogy előre tudták mi lesz, és igyekeznek a "jófiút" játszani, de nem megy nekik, mert az értelmes emberek átlátnak rajtuk! Pont te nem látnád, akit eddig egy okos, világosan gondolkodó emberkének ismertem meg?
gabrella
@Desischado: Nem lett ő ettől más ember,hogy elmondta a véleményét. Ugyanannak a pártnak tagja marad aki nyomorgatja a népet, de legalább egyszer igazat szólt.
Ezt is értékelni kell, másrészt viszont azért a bíróság ha le van kenyerezve valaki emeljen szót ellene, mi itt hiába tettük, kellett egy ismert ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.