Akkor talán az ellenzék feltehetné azokat a kérdéseket, melyek ott vibrálnak a neten is. Például, hogy vajon indokolt volt-e a Vizoviczki-csapat büntetését enyhíteni? Vajon Rogán Antal ebben az ügyben is fel kíván lépni? Vagy a Debrecenben is korrupciógyanúba keveredett vállalkozó és csapata esetén tiszteletre méltóbb a jogrend a Fidesz frakcióvezetője számára? Esetleg a belvárosi polgármester nem kapott vezérétől felhatalmazást a diszkókirály ügyében? S bár ezek a kérdések talán szintén a jogrend politikai meghágásáról szólnak, azért a Fidesz-politikusok válaszolhatnának rájuk talán. Elvégre a frakcióvezető már úgyis lendületben van a fűnyíróval.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Most a cikk kapcsán elgondolkodtam, hogy hol volt a kis kancsal komcsi ivadék, amikor a baltást szabadon engedték?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@coyote3: "kis kancsal komcsi ivadék" Esküszöm akkorát röhögtem, hogy a kutyáim három ajtón kívül pánikszerűen menekültek az udvar különböző sarkaiba! Egyébként az apuka sem a rendkívüli képességei miatt került a Ferihegyi Repülőtéri Vámhivatal Parancsnoki székébe. :-)
GeoCravker
@lópicigáspár: mert te olyan rosszindulatú vagy! Szegény kutyák :-)
coyote3
@lópicigáspár: Vigyázz a kutyákra, ők nem tehetnek semmit ennek a szerencsétlennek a jelleméről:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.