A mézet 2 deciliter forró vízben feloldjuk, addig keverjük, míg a méz teljesen elolvad, majd félretesszük hűlni. A barackot felkockázzuk, turmixgébe tesszük, és ráfacsarjuk a lime levét. A kihűlt szirupot is ráöntjük a barackra, majd simára turmixoljuk. A pürét lapos műanyag, dobozba öntjük, lefedjük és a mélyhűtőbe tesszük. Körülbelül 3 óra elteltével (amikor a teteje már megszilárdult, a szélei pedig fagyottak) kivesszük, és robotgéppel gyorsan átkeverjük.

Forrás: receptek.ma
Feltöltő: bnorbert
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.