Tekinthetjük-e kommunikációs partnernek a szélsőjobboldalt? Leülhetünk vele egy asztalhoz? Ha mégis megtesszük, mi a dolgunk? Hiszen a Gonoszt (hadd használjuk fogalmát a náci/fasiszta, illetve hungarista nézetekre és az azokat kísérő érzelmekre) minél többször látjuk megszokott társadalmi helyzetekben szerepelni, annál inkább elfogadjuk életünk természetes részeként. Holott – vele – demokráciára épülő közösségi létünk elemi ellenségét engedjük be nyilvános érintkezéseinkbe.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kala Majka
Ettől a nemzetköz csürhétől kellene végre egész Európát végleg mentesíteni.

Kommunisták? Liberálisok? Demokraták?

Egy frászt! A szárazföldekre szabadult, nemzetközi kalózok valamennyien.
JAJMÁR
@Kala Majka: Te nem tudod, hiszen nem válaszoltál!
"Ti csak szélsőjobboztok, de akiket evvel a jelzővel illettek, azok nem csupán polgárai ennek az országnak, hanem a NEMZETE."
Jellemezd kérlek, szerinted milyen az ország nemzete?
Kala Majka
1990-2013

Botrány botrány hátán, akármelyik "szalonképes" tárgyaló fél is ült a bársonyszékekben.

Most terítgetitek éppen ki egymás szennyesét.

Méghogy ti lennének az ország lovagjai?
többésohacionistát
Ez a cikk egy uszító förtelmes marhaság(már elnézést)!Az ország a béka segge alatt és nácizásra futja össze vissza?Már megint egy megmondóember akinek olyan jól megy sora,hogy a mundérok nem lévő becsületét próbálja más lejáratásával védeni?
Amúgy meg a cikkíró akkor hívjon engem is "nácinak",sokkal inkább közösséget vállalok a JOBBIK-al mint az MSZP-s,FIDESZ-es,SZDSZ-es csürhével!Belegondolt már valaki hány ember élete,sorsa szárad közvetetten a sorsukon,először talán erről kellene beszélni nem nácizni!
Dr. Felipe
Bizony az adócsalókat a nácikkal közösen is lehet üldözni mert ez nemzeti ügy.
többésohacionistát
Még hozzátenném,ehhez hogy a szerző,ha már ilyen jól informált menjen el a egy JOBBIK által vezetett településre,és írjon arról is egy cikket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.