Összefoglalómat azoknak ajánlom, akik a nagy vezír hívei. Orbán Viktor fél a nyílt vitáktól. Amióta másodszor van hatalmon, egyetlen egy esetben sem folytatott nyilvános vitát valamely ellenzéki politikussal. Orbán Viktor fél a médiától. 2010 óta a vezír csak saját médiumaiban hajlandó pózolni, előre leegyeztetett kérdésekre válaszolva. Fél, hiszen gömböcként két pofára falja fel az ellenzéki sajtóorgánumokat. Mára az ő céljait szolgálja a teljes közmédia, a TV2, a HírTv, a Metropol, a Heti Válasz, a Juventus Rádió és még sorolhatnám.

Forrás: hirhatar.hu
Feltöltő: Gemüs52
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
Viki is olyan,mint a fajtája.Egyedül,magyar urember módjára nem mer kiállni,megküzdeni ellenfeleivel!Az ő harcmodora,gyáván hátulról támadni,tömegesen rárohanni küzdő társaira!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Hát bátorság terén nem egy Heraklész!
Nyuszicsibe
@silber13: de a hasa már akkora, hogy a repülőtéren tud csak megfordulni... :)
A Tündik bündije
@Nyuszicsibe: @silber13: Ha még öt kilót hízik, a testének a tömegvonzása örökre foglyul ejti rogánytónyót. Ott fog keringeni körülötte azzal a holdvilág képével...
outsider
A gyáva! És ez a legpozitívabb erénye...
ennek a senkiházinak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.