Az LMP szerint az elmúlt egy év ügyei megmutatták, hogy Magyarországon a politika és az államhatalom az oligarchák fogságában vergődik. A NAV volt munkatársa, Horváth András cáfolta azt, amit a miniszterelnök mondott az áfabotrányról, hogy konkrétumokról nem tudnak. Horváth András kijelentette, hogy Orbán Viktor élete legnagyobb feladata előtt áll, ha változtatni akar a kialakult helyzeten, mert azok ellen kell fellépnie, akik őt magát is játékszernek tekintik.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Jó az irány, csak nehogy felmentessék Orbánt agyi korlátozottság okán. Mert ha van buli, ő vastagon benne van. Az emlékezetes hangfelvétel: " Csak ne mi kapjuk a legtöbbet!" Ismerve a FIDESZ büntető szokásait ez már bizonyítéknak kellene lennie mindenki számára.
Az igaz, hogy a harcot csak (?) irányítja. De ugye mindig a felbujtókat keressük, nem a végrehajtókat.
silber13
Pedig gondolhatná ez a gyáva nyúl, hogy most kutyaszoritóban van! Ha letagad mindent, akkor bukik,, ha meg nekimegy az oigarcháknak, örüljön, ha ép bőrrel megússza, ami nem valószinű!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.