Holnap jobb ha ketszer is korulnezel mielott kimesz az utcara te retkes kis szemet geci – javasolta sms-ben valaki, de sajnos nem tudok neki válaszolni, mert ismeretlen szolgáltatón keresztül küldte az üzenetet. Bár ha jobban belegondolok, nem is nagyon tudnék neki mit válaszolni.

Leírom röviden, miért gerjedt haragra néhány náci. A múltkor autóval jöttem be Budapestre és a Budaörsi úton szemet szúrt egy óriásplakát. A Kuruc.infót reklámozta, szép nagy betűkkel. Erről az oldalról két fontos dolgot kell tudni: náci és olyan gyáva figurák szerkesztik, akik még a nevüket sem merik adni ahhoz, amit csinálnak. A lényeg, hogy a hatóságok a mai napig nem tudják (akarják?) beazonosítani, kik készítik ezt az oldalt, amin azért már elkövettek egy-két bűncselekményt, például személyes adatokkal való visszaélést, uszítást és egyebeket. Ezért is abszurd, hogy a főváros egyik frekventált helyén ott figyel az óriásplakátjuk. Ami a Hungaroplakát nevű cég jóvoltából figyel ott. Ez ugye hír, hülye lettem volna otthagyni a témát az utcán csak úgy, szó nélkül, ha már az ott élőknek egyáltalán nem tűnt fel.

Dezső András történetének folytatása az Indexen olvasható >>>

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Secret Garden
@Kala Majka: Bocsánat, professzor úr! Gondolom, Ön pszichológiából írta az akadémiai székfoglalóját! :-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Secret Garden
@Kala Majka: Féloldalas? Mert te annyira objektív és elfogulatlan vagy, hogy még le is gyilkosozol egy ismeretlen embert! Gratulálok!
Secret Garden
Akkor idézném. Ez itt a Kala Majka-féle ,,objektív és elfogulatlan érvelés" (mert ő ,,mindenhonnan tájékozódik" és ez alapján alakítja ki ,,kicsit sem féloldalas" véleményét:
,,A tifélétek viszont nem ujjongani szoktak, hanem cselekedni. Naponta! Gyilkossággal, rablással, leány-és szervkereskedelemmel, meg a többi deviáns élvezkedéssel."

Amúgy ő nem képzeli magát Istennek ,,kicsit sem", csak azt hiszi, hogy ítélkezhet és büntethet mindenkit el nem követett bűnök miatt, ahogy a Kurucinfós kenyéradó gazdái.
aha
olvasgatva az itteni polémiákat: cigány-zsidó-barom-hazudozó-rasszista-antiszemita-kirekesztő-gyilkosozó...és nem sorolom tovább. Mit fognak ezek az emberek csinálni? amikor 2014-ben azon veszik észre magukat,hogy megalakult a 3 polusú parlament.---Fidesz-Kdnp, Mszp, jobbik. azt hiszem ekkor fog szépen elhallgatni a sok mocskolódás.szépen helyére kerülnek a dolgok.
N Emőke antiPR manager
@aha: Ha a 3-pólusú parlamentben helyet kap a Jobbik, akkor nem lesz annyi rasszista és gyilkosozó sem? ...hmm... én valahogy nem látom az ok-okozati viszonyt a kettő között. A Jobbik talán tenni szándékozik valamit az ilyen társadalmi jelenségek ellen? :-)
aha
@N Emőke antiPR manager: Kedves Emőke !ugy vagyok ezzel a gyilkosozással,hogy amelyik kutya ugat az nem harap. egyettlen jobbikos ismerősöm sincs...de ha belegondolsz Fletó ...mézesmázosan beszélt az emberekhez anno...(mamár persze olyan mint egy őrült aki letépte láncát: Youtubból idéztem)...szóval Fletó anno nem gyilkosozott csak azt mondta ellehet menni az országból...akinek nem tetszik.----ráadásul szépen szemeket lőttek ki...regnálása idején.
sbl
@Kala Majka: Heller Ágnes kora miatt az "ősi" jelző mindenképpen indokolt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.