Vagy különben megy, és ugróiskolát rajzol a Legfőbb Ügyészség épülete elé, mint korábban az MTVA elé is. A politikusnál az csapta ki a biztosítékot, hogy tegnap óta Dezső Andrást, az Index újságíróját náci telefonbetyárok zaklatják egy cikke miatt.

Deutsch facebookos ultimátuma itt olvasható:

A Kuruc.info egy tőről metszett náci szenny(hon)lap.
A létezése nettó gyalázat.
Förtelmes szövegeikkel nap mint nap nyilvánosan megalázzák az összes tisztességes, becsületes, jóakaratú magyar embert. Egytől egyig mindenkit, akár tud róla, akár nem.
A Kuruc.info működése törvénytelen.
A törvények betartatására hivatott intézmények teljes töketlensége miatt ugyanakkor a Kuruc.info háborítatlanul tevékenykedik. Az elmúlt napokban például mosolyogva óriásplakát helyet béreltek maguknak, óriásplakátot nyomtattak, majd kihelyezték azt a kibérelt helyre és gondolom még áfás számlát is kértek a szolgáltatásokért, mert így van ez rendjén. Zavartalanul élik egy náci hírportál dolgos hétköznapjait. Munkaidőn túl pedig szorgalmasan újságírókat illetve általuk zsidónak, cigánynak, buzinak, stb. minősített embereket fenyegetnek, szóval kedvenc szabadidős náci szenvedélyüknek hódolnak.
A magyar ügyészség a kétségbeejtő tehetetlenkedésével – évek óta képtelenek kideríteni, kik csinálják ezt a szart – nemes egyszerűséggel szembe köpi Magyarország Alaptörvényét és további, legkevesebb féltucat sarkalatos és más törvényét. A magyar ügyészség nem a jóakaratú emberek, hanem a náci szenny(hon)lap oldalán áll.
De ami sok, az sok (szívem szerint itt jóval erősebben fogalmaznék, de nem akarok újat húzni K. Olgával)!
Mostantól számítva pontosan 72 órája maradt az ügyészségnek, hogy törvényes kötelezettségének végre eleget téve egyszer és mindenkorra felszámolja ezt a gennyláda náci hírportált. Nincs melléduma, nincs egyfelől-másfelől! Tessenek az ügyészségnél azonnal a két hátsó lábukra állni, mert kezemben a kréta és indulok a Legfőbb Ügyészség épületéhez ugróiskolát rajzolni.


Reagált az ügyészség

A Legfőbb Ügyészség visszautasítja Deutsch Tamás kuruc.infóval kapcsolatos bírálatát – így reagált Fazekas Géza ügyészségi szóvivő a politikus fenti írására.

Elmondta, az ügyészség általában nem szokott képviselők közéleti megnyilvánulásaira reagálni, ugyanakkor durva kirohanásnak és valótlan állításoknak nevezte a politikus által írtakat. Hangsúlyozta: az ügyészség több eljárást is indított a portál ellen, köztük M. Balázs ellen, aki a vádhatóság szerint főszerkesztőként rágalmazást követett el Hozzátette: annak ellenére tudtak vádat emelni, hogy az Egyesült Államok még 2007 őszén elutasította a portál szerverének lefoglalását az amerikai alkotmány első kiegészítésére, a sajtószabadságra hivatkozva.

A vád alapjául az szolgált, hogy 2006. október 7-én, majd 16-án, majd utána több alkalommal, frissített formában a 2006 szeptemberi budapesti eseményekkel kapcsolatban a kuruc.info közzétette az ügyekben eljáró bírák, ügyészek személyes adatait. A Fejér Megyei Bíróság 2011 őszén jogerősen bizonyítottság hiányában felmentette M. Balázst.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Túl azon, hogy a kuruc.info olykor valóban kifogásolható tartalommal bír, felhívnám a figyelmét ennek a zsíros hajú taplónak, hogy még a politikusoknak sincs joga belepofázni az igazságszolgáltatás tevékenységébe, különösen nem akkor, ha ez a talentum 13 és fél év alatt végezte el az egyetemet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
stone
@Meine Ehre heisst Treue: Hány néven nyomulsz?

Mindegyik nickednek üzenem, hogy alapvetően lúzerek a nácik.
Továbbra is támogatom a kuruc megszüntetését...
Kala Majka
stone!

Nálatok ma már sem nácibb, sem csűrhébb emberek nem élnek a Földön! Ti CSAK a Föüld összes népét , nemzetét és országát szeretnétek felszámolni.

A tittytainment-et kimondottan ti találtátok fel a MUNKAKÉPES FÖLDLAKÓK 80%_ára. akiket droggal, szexszel és mindenféle devianciával szeretnétek frusztrálni, hogy ne legyen ennyi, a TI gazdaságotok számára felesleges ember az utatokba!

Nálatok "nácibb" galeri ma más nem létezik a világon!
stone
@Kala Majka: Erre nem tudok mit mondani, annyira beteg. :-)
Viszont örömmel nyugtázom, hogy a zárt osztályokon működik a Wifi, merthogy probléma nélkül írogatsz.

csak bátran...
Csolovek
@stone: Nem kívánok semmit tőlük.Egyszerűen igazat írnak.Én ezt nem pénzé csinálom nem úgy mint te.Mindenesetre az ajvékoló libsi-bolsi jelem nagyon ül neked.
Kala Majka
@stone: !

Méghogy probléma nélkül? Meg vagy te huzatva!

Mit is ír a hogyishívják??? És mit ír a Kuruc?

kuruc.info/r/2/121728/

Á! Egy szál probléma sincs az eseményben. Legfeljebb csak az igazság szenved állandóan csorbát, ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.