Nőtt ugyan a bűncselekmények száma, de Pintér Sándor szerint Európa egyik legbiztonságosabb országa vagyunk – írja az Index.

A belügyminiszter szerint nem baj, hogy a rendőrség jelentősen eltúlozta a gyorshajtási adatokat, hogy megalapozza a 12 milliárdos radarbeszerzést, az 525 új traffipax így is, úgy is növelni fogja a szabálykövető magatartást.

"Több fajta készüléket veszünk, 365 fixen elhelyezett traffipax és 160 mobil készüléket, a keretösszegben benne van a rendszer működtetéséhez szükséges felépítmények, szerverek és a szoftverek ára is. Terveink szerint a rendszer emberi közreműködés nélkül regisztrálja a képeket. Protekció nincs, emberi kéz a gépből ki nem tudja emelni a felvételeket. Ha kilométerenként nem is lesznek készülékek, de az autóba szerelt traffipaxot akár az ország teljes hosszában fel tudjuk állítani, ha mondjuk kontrollálni akarjuk az átvonuló forgalmat. Akkor nagyjából 20-30 kilométerenként számolhatunk egy ellenőrző autóval." – mondta Pintér Sándor az Indexnek adott interjújában.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Bár nőtt a bűncselekmények száma, nagyobb a biztonság az országban." Ez tényleg hülyébb, mint a sok éves átlag...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
Pintér meghamisította a statisztikát. És a képünkbe vigyorog. Ezt teszi mióta vállalkozó belügyminiszter lett.
ujbuda
@m.macskosz: amit nem látunk=az nincs!!!
DR Eric CARTMEN
AHA! MEG KÉT HÉT ALATT RENDET CSINÁLTOK !! ISMERJÜK.
lajospapa
Mindet az épülő sztrádákra kellene felállítani! Hátha lassabban tűnnének el a milliárdok!
hajhagyma
Mendenesetre megismertünk négy év alatt egy Hanta Boy bandát és nagyon rósz álmaim vannak...ezeket fogják még megválasztani jővőre is ??? ÉBRESZTŐŐ MAGYAR ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.