Egymást érik a vörös csillagok a Kisalföld honlapján. Az első képen az egyik aloldalon lőtt két banner, a másodikon az adventi nyereményjátékuk oldalának a fejléce, a harmadikon pedig a náluk hirdető Mobilis Interaktív Kiállítási Központ oldalán talált kép látható. Nem is mertem tovább navigálni az aloldalakra, eleget láttam abból, ahogy a győri kommunisták által kézivezérelt propagandagépezet két lábbal tiporja Jézus születése napját. Az ilyenek hívják a Mikulást Télapónak, a Szentestét meg Fenyőünnepnek huszonhárom évvel a rendszerváltás után. Ők azok, akik december 24-én nem Jézus születésének örvendeznek, hanem ajándékot _osztanak_ és ők azok, akik Szent Miklós myrai püspökből gülüszemű bohóc-robotot csinálnak. Kíváncsi lennék, mekkora vörös csillagot tűztek a város főterén felállított fenyőfára.

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
A helyzet az, hogy belátással nem csak az ateistáknak kell élni, hanem ennek a kirekesztő vallás felfogásnak is. A bal oldal nem vallásos részének is megvannak a maga szokásai, ünnepei. Mert az ember sok millió éve fejlődik. És egy fikció, egy Istenhit nem befolyásolhatja ezt a fejlődést. Mint ahogy látjuk a történelemből. Mindenki abban hisz amiben akar, csak ne legyen mindenbe beleszólása, ne viselkedjen úgy mint egy hatalom, - már ne ! - és mutasson az Isteni szeretett jegyében mérsékletet.
De meg kell mondanom, hogy ateistaként, fenyőt állítok és gyertyát gyújtok és hiszem, hogy "elment" szeretteim velem lesznek. Demokrataként pedig megpróbálok hozzájárulni a szegények karácsonyához. Mert ugye nekik is ez lesz Isten karácsonya.?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
A mániákus paranoia már gyógyítható Kedves Mária, a primitív gondolkodás sajnos nem.Kommunistának titulálni mindazokat,akik nem a jobboldal szekerét tolják, minden piros csillag láttán a komcsikra gondolni nem csak hogy beteges,hanem ostobaság is.
Everest
EMBEREK. Vallásháborút peldának okáért nem a hitetlenek csinálták. Ja' és hallott valaki az inkvizícióról ? A 4ezer évvel ezelőtt Egyiptomban élt emberek milyen istenben is hittek? AMON RA - Nap isten. Már majdnem materialisták voltak. Hűha.
Everest
A horog-kereszt Ázsiában senkit sem a hitleri-fasizmusra emlékeztet. A Szovjetunió a keleti "tagországokban" sem távolítatta el a horogkereszteket az ókori építményekről csak azért is módon. A vöröscsillag mint olyan, jelképezhet egy elnyomó rendszert. DE ezért nem a csillag a felelős! Gyűlölködj , mert más örömöd nincs! Minek van hited, ha ez békétlenségre buzdít? Nem kell már sokasodni, ahogy a Tanítás mondja. Úgy élj -még ha ezt nem így szeretnéd -mintha csak ez ez egy életed lenne.
Everest
Helyesbítek: A Tanítás a szaporodjatok, sokasodjatok, szavakat használja. Ezt ma úgy értsétek, h a HIT által élőket jelentse.
dr. prédikátor
Maria blog ,!! menj el Győrbe és kösd fel magad a vörös csillag mellé hogy közelről nézhesd!!!
A Tündik bündije
@Everest: Bizony, és ugye az sem mindegy, hogy jobbra vagy balra forgó a szvasztika. A balra forgó pozitív, a jobbra forgó negatív energiákat fókuszál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.