Huszár Attila: Köcsög Orbán kitalálta, hogy dögöljünk meg! Féllábú Kövérrel és katonai zubbonyos Orbánnal feldobott gengszter rappel támad az eddig ismeretlen műhely, a Huszas Video. A mások mellett Kövér Lászlót (aki az egyik jelenetben még trágyát fuvaroz mikulásruhában, a másikban meg már falábon táncol), Lázárt Jánost, Orbán Viktort (és Orbán Viktor szarabbul teljesít! feliratokat), Pintér Sándort és Rogán Antalt felvonultató animáció

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: huszas
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
@A Tündik bündije: Nem volt jó, nem szellemes!!!
kedwes
@bretagne: Az lehet, hogy nem volt "szellemes", mert ez a való világ!
A vezír már többször kijelentette: Akik gátjai a terveinek - mint szegények, betegek, rokkantak, gyerekek - azokért nem kár!
bretagne
@kedwes: Azt értem, hogy ez a való világ. Én úgy értettem, hogy maga a video nem volt szellemes. Jobban is feldolgozhatták volna! Azt is értem, hogy a betegek, a rokkantak, a gyerekek nem a kedvencei. Csak a szerzők feldolgozása nem volt jó.
kedwes
Tudsz jobbat, nosza! Az értékelésedet értem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.