Január elsejétől a mostani 98 százalékról 75 százalékra csökkenhet a végkielégítések különadójának mértéke a közszférában. A hvg.hu megkérdezte volna a képviselőket arról, miért kell csökkenteni a "pofátlan végkielégítések" adóját, de vagy a liftre vártak, vagy hirtelen telefonálniuk kellett.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
A rohadt anyátokat büdös disznók,ezelőtt pár évvel még Brutális Péter éjjel-nappal szajkózta a pofátlan végkielégítéseket,melyet 98 %-al súlytottatok,most elég a 75 % is?
Hogy nem sűl le a bőr a mocskos képetekről!
Magyarország legnagyobb manipulátorai vagytok Vitéz Lóbányai óta!
A zemberi butaságra és a Goebbelsi propagandára épül az egész politikátok,szégyeljétek magatokat a "nemzet" nevében büdös csótányok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
@Josla: Ha egy szarházi képviselő,aki az én pénzemből képvisel (állítólag) engem,nem képes egyenesen válaszolni egy egyenes kérdésre,az menjen el lapátolni.
A lényeget tekintve,teljesen mindegy ,hogy ki teszi fel a kérdést neki.Amennyiben azért nem válaszol,mert neki nem tetsző zember teszi fel a kérdését,ott kurva nagy baj van a demokráciával.
Josla
Lófüttyöt! Az Indexet lesz..ró képviselő csak tisztességes lehet! Egy ilyen portálé riporterén át kell nézni, mint a levegőn!
A demokráciával alapvetően kurva nagy baj van. Például, hogy lehetnek olyan gennyláda portálok, mint az Index! Adok 72 órát a letiltására!
Boszi27
Én taplóságnak tartom, hogy számukra kínos kérdések elől kitérnek. A választóiknak joguk van tudni, hogy az általuk választott képviselők bizonyos témákról mit gondolnak. Nem kellene kiakadnom ezen, mert nem ez az első eset, hogy nem válaszol, mellébeszél, de a legbunkóbb levegőnek nézi a riportert. Ugyanezt gondolom a titkosításokról is. Nekem, mint magyar állampolgárnak jogom van tudni mi történik a hazában ahol élek, és mit csinál a képviselő, a Parlamentben mi történik. Merthogy a nevében is benne van, közérdek
hetöndöe
@Josla: Mindenesetre érdekes felfogásod van a demokráciáról,bár ezen nem csodálkozom egy cseppet sem.
Sőt azon sem,hogy egy kultúrált európai országban a hozzád hasonlókat maximum kiröhögik de nem veszik emberszámba,az tuti.
sasi1115
Kötelességük lenne válaszolni a lusta majmoknak (közszereplők,úgyhogy ezt el kell viselniük, mellesleg azt amit csinálnak (gombnyomogatás) egy idomított majom is el tudná végezni).
Ez is a munkájuk része (ami amúgy se nagyon terheli le őket). De ezek szerint nem kell, mert a Jósla-Pistákat nem szarják le csak az indexet, és akkor már minden rendben van.
Kár hogy a riportot a hvg.hu készítette, az a hvg, aki hazudott korábban az "Álamfőről"
Érdekes hogy az sem volt kamu, de leginkább igaz volt és lemondott a csaló.
De az a lényeg hogy csak az index-et szarják le ebben az országban, egyes okos magyar ember szerint. Az a lényeg, hogy legalább Jósla-Pista elhiszi, meg azt is amit ír.
Na ezért lehet ebben az országban mindent megtenni.
Hajrá Magyarország! Magyarország ebben is jobban teljesít. Mármint a pofátlanságban. Mert most a pofátlan csak kevésbé pofátlan, ezért lehet a különadóját csökkenteni.
A mocskos szoci pofátlanság 98%-ot érdemel, a fitymasz pofátlanság meg csak 75%-ot.
Már ezért megéri rájuk szavazni, mert csak 75%-ban pofátlanok. Hajrá!
almosd
Dehogy a válasz elől futottak ,azért futottak mert megvan ígérve a sportpálya a parlamentben csak még nem készült el,a szerencsétlenek hol futnának ? csak a folyosón meg a teremben . :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.