Egy fejlesztéspolitikai törvény szerint a kormány a szociális temetés bevezetésének határidejét 2014. január elsejéről 2015. január elsejére tolja – írja a Népszabadság.

„A kormány cinikus módon a fejlesztéspolitikával foglalkozó törvényjavaslatba dugta bele azt a paragrafust, amelyben a szociális temetés bevezetésének határidejét 2014. január elsejéről 2015. január elsejére tolja." – írta Lendvai Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselő a Népszabadságnak.

Szerinte a Fidesz megijedt attól, hogy a kampányban kelljen szembesülnie a saját rokonuk sírját ásó gyászolók látványával. A szocialista politikus emlékeztetett arra, hogy korábban a kormány elutasította a civil szervezetek, ellenzéki pártok, egyházi személyiségek és minden jóérzésű ember kritikáját, és ragaszkodott a szociális temetés törvénybe foglalásához. Megkövetelték, hogy a szociális temetésre szoruló hozzátartozó maga ásson sírt párjának, szülőjének, gyermekének.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Kívánom,hogy akik ezt kigondolták, legyen részük benne - mielőbb!!!
gabrella
Kívánom,hogy akik ezt kigondolták, legyen részük benne - mielőbb!!!
nemzeti_nyugdíjas
Én is azt kívánom. De még az is élvezze aki megszavazta.
pbalage
érdekes egy társaság ez a fidesz, de amíg egy nemkimondhatónemzetiségű a főbeosztottunk, addig a lopás meg a görénység állami szintre emelkedhet.
pbalage
ja és nem vagyok szélsőjobbos, mert csak addig utálom a nemkimondhatónemzetéségüeket, amíg az én országomat irányítják. És van egy rendes barátom is közöttük, olyan, mint a templom egere, mégse lopna soha semmit.
kkalman
Fitymaszék készülnek a választásra. Nem a szociális érzékenységük késztette ennek az embertelen törvénynek a bevezetésének az elhalasztására, hanem csak az önös érdekük. Ha nem nyernek a jövő tavasszal, akkor 2015-ben mondhatják, milyen aljas a bal oldal, hogy ilyen törvényt alkotott, és vezetett be sunyi módon. Ha nyernek, akkor megmagyarázzák, hogy ők rájöttek a törvény embertelenségére, és ezen szerettek volna változtatni, de az idő rövidsége miatt nem tudtak. de dolgoznak rajta.
evacica
Hát aki ezt kitalálta és megszavazta, azoknak már megyek is segíteni a sírját megásni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.