Egy lexusos férfi után kutatnak a rendőrök a főváros XX. kerületében egy lakóparkban. Az illetőt a nyomozók a Soroksáron meggyilkolt Kardosné Gyurik Krisztina ügyében keresik – írja a Bors.

Először Kriszti fotóját mutatva azt kérdezték egy ismerőstől, hogy felisme­ri-e, ki szerepel a képen, majd megkérdezték tőle, ismer-e olyan férfit, akinek Lexusa van? – nyilatkozta a Borsnak Kardos Lajos.

A lap azon információját sem kívánta kommentálni a rendőrség, hogy tanúként hallgattak ki a Teve utcában egy embert, akinek a háza előtt mindig – feltehetőleg a gyilkosság napján is -elfutott Krisztina.

"Az, ha konkrét helyen pontos információk alapján kutatnak a rendőrök, főleg egy olyan autó tulajdonosa után, amiből – már csak az ára miatt is – kevés lehet az országban, mindenképp fontos nyomnak tűnik" – mondta Kátai Elek, az ORFK nyomozó osztályának volt vezetője.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
entero !!! Van alibid ??? ( mosoly smile ! )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
Tényleg...hová tűnt Entero?...esetleg új név alatt funkcionál?
Dulcinea
@Pálinkafőző Rézüst: ...ahhh értem...akkor néha még az is előfordulhat, hogy köpönyegforgató?
aha
nagyon meglehetett tervezve ez a gyilkosság, hogy ennyi idő alatt nincs meg a tettes.mert az szinte biztos hogy 1000-rel nyomoznak...tényleg a "banánhéj"effektusban lehet bizni...amin eddig még mindenki elcsúszott...(azért szörnyű lehet a családnak...istenem.)
aha
Tudja valaki hány lexus van ebben az országban...olyan sok nem lehet.---------------akkor meg???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.