Civilek tüntetést szerveznek a Facebookon amiatt, hogy a rendőrség ma reggel házkutatást tartott a NAV-botrányt kirobbantó Horváth András lakásán.

Az esemény adatlapja szerint a szervezők 16 órakor a Legfőbb Ügyészség épülete előtt demonstrálnak. Az akcióhoz eddig mintegy százötvenen csatlakoztak.

Tüntetést szerveznek Horváth házkutatása miatt

A korábbi adóhivatali dolgozó lakásán reggel fél 8-kor jelentek meg rendőrök. A házkutatás során lefoglalták a számítógépének merevlemezét, iratokat, és a zöld dossziét, amiben az áfacsalás-botránnyal kapcsolatos észrevételeit foglalta össze.

Horváthot jogosulatlanul vagy a céltól eltérő adatkezeléssel elkövetett, személyes adattal való visszaélés bűntettének alapos gyanújával gyanúsítják.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Majd tök véletlenül megjelenik arrafelé a sündőrség, és tartanak egy alapos Kubatov-lista frissítést, akarom mondani igazoltatást.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zabhegyező
Nem szabad tüntetni!
Én célravezetőbbek tartom az összes irat nyilvánosságra hozatalát.
Az igen, de büntetőügybe civilként nem ildomos beléje büfizni.
eberti
Remélhetőleg csak van biztos helyen néhány másolata!
A Tündik bündije
Majd tök véletlenül megjelenik arrafelé a sündőrség, és tartanak egy alapos Kubatov-lista frissítést, akarom mondani igazoltatást.
szöszmösz
Nem tudom, hogy mit gondoljak az egészről, de amennyiben igaz az egész- feltételezem nem naiv bárányka- van véleménye és tapasztalata társadalmi közállapotokról és felmérte
a lehetséges válaszokat . Gondolom vannak alternatívái, megtervezte a kompromisszumokat és számolt mindenfélével, pl ezzel feltétlenül
Nil
Nem értem a feljelentést. amit ez az ember tett az állampolgári kötelessége volt-sajnos kevés emberben van enni bátorság -
törökbasa
Házkutatással sajnos azt csinálnak amit csak akarnak.Ha nem voltak elővigyázatosak és nem tudták elrejteni a bizonyítékot amivel tudják bizonyítani az összes állításukat,akkor sajnos az Isten irgalmazzon a volt NAVOSOKNAK.Sajnos van egy másik árny oldal is,azt csalnak be ellenük amit csak akarnak,mivel magas körökhöz vezetnek a szálak.Sajnos nem hiába terjedt el,virágzik a korrupció.De sajnos azt is látni kell,nem a rendes és becsületes ember kell,hanem azok akik virágba borítják a korrupciót.
kukac50
Személyes adattal való visszaélést nem követett el,csak félre magyarázzák.
Akkor követne el visszaélést,ha mindenhol elmondaná a cégek,vagy az elkövetők nevét vagy feltenné az internetre.
Mondva csinált ügy lett ez a házkutatásos eset,és törvénysértő is mert védelem illeti meg a bejelentőt.
human
Nyugodjon meg mindenki. Egy éven át készült rá, hogy kipakolja a NAV szennyesét. A végsőkig el fog menni. Persze azért a tömegnek is mellé kell állni, mert ha nem teszi, vérszemet kap a kormány és semmitől sem riad vissza, hogy elhallgattassa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.