Az Együtt-PM szerint a hatalom megfélemlíti Horváth Andrást ahelyett, hogy tisztázná a korábbi adóhivatali dolgozó komoly bűncselekményre utaló közérdekű bejelentését. Erről Gulyás József, az Együtt-PM politikusa beszélt csütörtökön Budapesten, más témában tartott sajtótájékoztatóján.

Kiemelte: elfogadhatatlannak tartják a Horváth Andrásnál tartott házkutatást, ami szerintük azt mutatja, hogy a hatalomnak a megfélemlítés és nem a közügyek tisztázása az érdeke. Az MTI szerint "a volt szabad demokrata képviselő" hangsúlyozta, az ügyben már csak egy kormányváltás hozhat fordulatot.

A rendőrség a Horváth Andrásnál tartott házkutatás közben elvitte a volt adóhivatali dolgozó számítógépének merevlemezét és számos iratot. A rendőrség személyes adattal való visszaéléssel gyanúsítja Horváth Andrást.

Horváth András november elején tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy nagyobb hazai cégek és multik évente több mint ezermilliárd forint értékben csalnak adót, amihez kormányzati körök támogatásával az adóhatóság is asszisztál.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

törökbasa
Sajnos újra be bizonyosodott a becsületes és őszinte embernek nincs helye az őszinte világba.Horváth méhkasba nyúlt,mert magasra vezetnek a szálak.Reméljük a családja nem issza meg a levét és az őszinte becsületes dicsőség fog győzni.
Meine Ehre heisst Treue
Persze, hogy megfélemlíti, mert a hatalom fél. Elkövetett az évek során elég nemzetellenes aljasságot, majd az év 2. felében próbál jó színben feltűnni (diplomás gyed, rezsicsökkentés, devizahitelesek melletti - verbális - kiállás), majd, mint derült égből villámcsapás, hirtelen feltűnik Horváth és rögtön kiderül a pénzügyi turpisság.
Ez nagyon nem illik a fidesz jól felépített menetrendjébe...
dömdödöm
A felcsúcsragadozó meg játsza a hülyét hogy mi is történt ? Ki mikor és mit csinált ? mint ha nem tudná miről van szó :-(((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.