„Három dologra vagyok kíváncsi ebben az ügyben már elég régóta: ki, mit és mikor követett el?” – szólította meg Orbán Viktor pénteken Horváth Andrást Brüsszelből, amikor ment az autójához, kifele az Európai Tanácsról. Orbán Viktor azt várja, hogy Horváth álljon elő a konkrét vádakkal az adócsalókkal szemben. Csakhogy Horváth már többször elmondta, hogy törvényt sértene azzal, ha nyilvánosságra hozná a nála lévő adatokat. Adótitkot sértene. Éppen azért tartottak nála házkutatást csütörtök reggel, mert egyáltalán nála vannak az adatok. A NAV feljelentése szerint már ez is bűncselekmény. Vagyis ha hallgatna Horváth a miniszterelnökre, és ezeket az adatokat még meg is osztaná a nyilvánossággal, akkor Horváth még nagyobb bajba kerülne. Ráadásul a csütörtöki házkutatáskor Horváth állítása szerint a rendőrök elvitték a bizonyítékokat, és abból nincs több példánya.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
„Három dologra vagyok kíváncsi ebben az ügyben már elég régóta: ki, mit és mikor követett el?”

Hívd fel a haverokat viktor, kezd simicskával és nyergessel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Undorító, ami itt folyik! Mégis, mire számít Orbán? Azt hiszi, lesz ezek után, aki neki fog hinni?
kiskutyauto
Foglaljuk össze tehát. Ezügyben nézzük Orbán bűnlajstromát...

- Először is benyögte, hogy mindenki tudja hogy folyamatosan mennek a nagypályás milliárdos adómutyik.. TEHÁT Ő I TUDJA-TUDTA, és semmit sem tett, tehát bűnpártolás, bűnsegédlet.
- Ráküldte etikátlan és illegitim módon a pribékeit, akik azóta is vegzálják.. Kettős mérce, hiszen más ügyekben ez nincs...
- Felszólította illegális információ adásra...

Mindezekből nyilvánvalóan, objektíven láthatjuk - ebből az ügyből IS (sok-sok egyéb mellett) - hogy a miniszterelnökünk amellett hogy pszichopata, még köztörvényes hazaáruló bűnöző is... jobb helyeken kötél jár az ilyennek...

Nos szerintem még Berlusconi is felkapta a fejlét erre.. még ő Európa legnagyobb maffiózó-politikusa sem igen engedett ilyet meg magának... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
bakegya
Ez is az a hely, ahol az embert "hatvan forintjáért" is megölik!@QQríkú: ha nem halgat,el halgattatják...a kiszolgáló személyzet erre van kódolva.
Pisti271
De hiszen Horváth úr ott volt a parlamentben, zöld dossziéstul,
várta hogy meghallgassák.
A Fidesz nem volt rá kíváncsi.
Dr. Felipe
Jaja, majd pont a keresztapának teregeti ki a lapjait. Szerintem ez az ügy a választások előtt nagyot fog durranni, ezért van beszarva a fideSS.
Próbálják elkenni, elsumákolni, elbagatelizálni az ügyet. Próbálják húzni az időt hogy a választásokig ne derüljön ki semmi.
Először két fideSSes politikus járt nála puhatolózni, majd rendőrségi házkutatás és feljelentés ellene, majd jött tompika és futóbolondnak nevezte.
Szóval rajta van az ügyön a fideSS ezerrel hogy valahogy elhallgattassák. Régen a rákosista időkben mentek így a dolgok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.