A közösség ellenállása megtörésének a folyamatát maguk a már bekövetkezett események tovább erősítik. Jól mutatja ezt az ellenállást jelentő megmozdulásokon részt vevők alacsony, és csökkenő száma. Valamint az, hogy egyre többen legyintenek beletörődve sorsukba. Aki tud, menekül. Aki tud, az országból, aki tud, az a mindennapoktól, a közösségektől, önnön lelkiismeretétől. Az emberek elzárkóznak, bizalmatlanok, és bezárkóznak.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Újjászerveződőben a nem is annyira legvidámabb barakk
Kala Majka
Persze, hogy bizalmatlanok az embere. Nincs itt semmiféle ellenállás szervezés az emberekért!

Az összes szervező kizárólag saját érdekében cipeli utcára az embereket, hogy erőt demonstráljon egy másik, ugyan gazember tömörülés ellen.

Amikor valóban spontán történik valami, akkor valamennyi szervezőképes csoportosulás, amelyik egymás ellen indítgat mozgalmakat, azonnal nácikról kezd üvöltözni a világba, és bármelyik is van kormányon, egyből a nép közé lövet.

Lassan már nem csak gumigolyóval!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.