Egyik adóhivatali feljelentést sem dobták vissza áfabotrány kirobbantója ellen. Nála már tartottak házkutatást, de azt még nem tudni, hogy az általa tett feljelentés ügyében milyen lépések voltak. Nemcsak adatokkal való visszaélés miatt nyomoz a rendőrség az adóhivatal feljelentése nyomán, hanem rágalmazás és hivatali visszaélés gyanúja miatt is. A NAV-botrányt kirobbantó Horváth András saját feljelentése ügyében is történt már ugyanakkor lépés a rendőrség szerint, de egyelőre nem közlik, hogy mi. Horváth szerint magasabb szintről jött a megbízás arra, hogy a házkutatáskor elvigyék a jegyzetfüzetét, azt gondolja, hogy egy másik államhatalmi szerv kutatja, kikkel találkozott ő mostanában. Összesen három külön büntetőeljárást folytat a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a NAV-botránnyal kapcsolatban – közölte az Index megkeresére az ORFK Kommunikációs Szolgálata. Az áfacsalási ügyet kirobbantó volt adóhivatali dolgozó ellen a Nemzeti Adó-és Vámhivatal kettő darab feljelentést tett, és a két feljelentésben összeesen három bűncselekmény gyanúját vetették fel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
@m.macskosz: Nekem beszélhetnek a szocialista rendszer ilyen rossz volt meg olyan rossz volt.
Soha nem volt olyan biztonság mint akkor, és nem láttam éhező embereket sorban állni egy tál ételért a Blahán akkor,most látok..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
m.macskosz
Nagyon remélem, hogy Horváth Andrásnak igaza van,
a bizonyítékai cáfolhatatlanok és akik sumákoltak, csaltak-loptak,
elnyerik méltó büntetésüket, teljes vagyonelkobzás mellett,
(sógor-koma-jóbarát is), bármely párthoz köthető is!
magyarbakancs
Valahogy nekem az 50 évek jutnak eszembe.
Ahogy annak idején elmesélte apám.
Meg a alakult a Fidesz állam védelmi hatóság.
FÁVH
m.macskosz
@magyarbakancs: Azzal a különbséggel, hogy akkor az államot védték (a szocialista rendszert) a volt nagybirtokosokkal, gyárosokkal, tőkésekkel, bankárokkal szemben,
ma meg a fidesz oligarchákat védik a felelősségre vonástól.
magyarbakancs
@m.macskosz: Nekem beszélhetnek a szocialista rendszer ilyen rossz volt meg olyan rossz volt.
Soha nem volt olyan biztonság mint akkor, és nem láttam éhező embereket sorban állni egy tál ételért a Blahán akkor,most látok..
m.macskosz
@magyarbakancs: Teljes mértékben egyetértek. Akkor fizetésnapon fizetést kaptak az emberek, nem "elbocsátó szép üzenetet". A fizetésből meg lehetett élni, a közbiztonságról nem is beszélve! A jövedelmek és az árak közelebb voltak egymáshoz. Akkor sem evett az átlagember minden nap téliszalámit, de egy hónapban egy-két alkalommal igen. Nyugatra ugyan nem nagyon mehetett az átlag polgár, de Bulgáriába bármikor és meg is tudta fizetni!
Sorolhatnám napestig, de aki élt benne, az tudja, akinek akkor "rossz" volt, azok most dőzsölnek.
percsi
@m.macskosz: Itt nem reménykedni kell, hanem cselekedni!
Az ellenzéknek kell a sarkára állni és megvédeni ezt az embert. Több ügyvédet kirendelni hozzá és mindenben támogatni, a nap 24 órájában őrizni, mindent kamerázni!!!
m.macskosz
@percsi: Bár biztos lehetnék benne, hogy az ellenzék feddhetetlen!
magyarbakancs
@m.macskosz: Egy havi fizetésemből eltudtam menni 1 hónapra nyaralni Bulgáriába.
Köz alkalmazott voltam akkor is most is és ugyan az a munkám.
Ma nem tudom megtenni amit a 80 években megtudtam tenni ,hogy elmenjek egy hónapra nyaralni.
m.macskosz
@magyarbakancs: Azokról a szegényekről nem is beszélve, akik képtelenek elhelyezkedni, közmunkásként sem, és kapnak 22.800,-Ft-ot!!!
Hogy nem sül le a bőr a kormány képéről?!
bretagne
@percsi: Jobban kellene védeni és a tüntetésen sem harminc-negyven embernek kellene résztvennie. Hiányzik az összetartás a magyar emberből. Miért nem vesznek példát a külföldről? Ott egy emberként állnak ki egymásért az emberek!
Hellcat
A fidesz maffia elintézi. Ne aggódjatok nem fog lebukni senki, qrbánék továbbra is csalhatják el a milliárdokat. Éljen a párt!
pbalage
@magyarbakancs: végülis életérzésileg jobb volt a szoci rendszer, csak megbukott, mert nem tudta kifizetni a munkabéreket, ezzel szemben hitelből rendezte az életszínvonalat a vége felé. (kádár)
Éltem abban is, de nagyon belemásztak az ember pofájába, gyerekeken keresztül tájékozódtak az iskolákban a szülők párthovatartozásáról, zaklatták az embereket, aki nem volt párttag, nem kaphatott prémiumot, hiába dolgozott jobban, ilyesmi...
Aztán az átlagmunkás inkább támaszkodott a lapátnyélen, mert minek dolgozni, attól se lesz jobb, meg attól se, ha dolgozik.
Ha meg nem volt melója, közveszélyes munkakerülésért simán lecsukhatták 3 nap múlva.
hajhagyma
@m.macskosz: normális llamban igen elnyirik a méltó büntetésüket az áfacsalok ...de ez nem normális állam...
percsi
@m.macskosz:
Az ördögnek nincs lelkiismerete, szégyen érzete, csak egy módon lehet leállítani.

@bretagne:
Naivak vagyunk, minden maszlagot elhiszünk, még azt is, hogy azért élünk rosszabbul, mert az elmúlt nyolc év arra kötelezte a mostani kormányt, hogy a barátoknak osszuk szét az adónkat, eu. támogatásunkat, és ami még megmaradt! Sokan azt is elhiszik, hogy aki nem a fideszt istápolja az az ország és az ő ellensége, lásd a békemenetesek viselkedését. Minden hol ott vannak, itt is, nézik, lesik ki mit írogat, feljegyzik és lehet, hogy a jövő hónapban megszűnik a munkahelyed, nem kapsz közmunkát, szoc. juttatást.

Én azt ajánlom mindenkinek, hogy ne árulja el senkinek, kire szavaz, legyen meglepetés!!!

@pbalage:
"Éltem abban is, de nagyon belemásztak az ember pofájába, gyerekeken keresztül tájékozódtak az iskolákban a szülők párthovatartozásáról, zaklatták az embereket, aki nem volt párttag, nem kaphatott prémiumot, hiába dolgozott jobban, ilyesmi..."
Én is éltem benne, engem nem zaklattak, pedig nem voltam párttag. Igaz kevesebb prémiumot kaptam, mint a párttitkár, de kaptam, és voltak kivételezések is, de én is szoc.alapon kaptam támogatást, mint minden dolgozó. Most mi van? Katasztrófa!!!
hajhagyma
@pbalage: én tőlem érdekes nem kérdezték az apám hová tartozását... én egy olyan helyen laktam ahol emberi kőrnyezet volt ...most meg egy szemét lakótelepen ahol minden szomszédod egy orbán fajzat és mindig kiabálnak...
Özv. Bármi Áronné
A szultán selyem zsinórt osztott.
Manapság a legfőbb ügyész a selyem zsinór.
spu00
@m.macskosz: Mit gondol, miért bukott meg a szoc-kommunista rendszer?,s főleg mit hagyott maga után?
hajhagyma
@spu00: ez sem jobb annál a rendszernél
kecskes laszlo
Ez a mi hazánk a kereszténységre hivatkozó, igazságos, jóságos és gondoskodó ! Úgy látszik egy jó ideje módosult állapotban van a polgárai meg tudathasadásosak lett a genszterváltás utáni időszak miatt.
m.macskosz
@spu00: Akkora trágyadombot nem hagyott maga után a szoc.rendszer, mint a mostani,
de akkor legalább nem voltak éhező gyerekek százezer számra és nem volt 4,5millió szegény. Igaz, több tízezer milliárdos se! Az államadósság meg hogy, hogy nem, valahogy mintha nem akarna csökkenni, pedig a kenyér ára nem három forint.
gyilok58
@m.macskosz: Az hogy egyszer minden úgy legyen csakis rajtunk múlik .Nem csak beszélnünk kellene hanem össze kellene fognunk
m.macskosz
@gyilok58: Ebben tökéletesen igazad van, de úgy látom, hogy sajnos, mi magyarok egyre kevésbé tartunk össze. :( Talán még nem fogtuk fel, hogy nem csak az árvíz, meg a március közepi hóhelyzet a katasztrófa. :(
szaboria1
@m.macskosz: Amennyiben az igaz, hogy neki nincs másolata akkor veszett fejsze nyele lesz ez az ügy.
Az államadósság meg egyre nő pedig elvettek 3000 milliárd megtakarítási pénzt is az emberektől.
m.macskosz
@szaboria1: Nagyon remélem, hogy ennél több esze van,
a NAV/APEH múlt nyilván nem múlt el, látta, mi folyik.
Kétlem, hogy ne helyezett volna letétbe biztonságos helyen
1-2 másolatot.
percsi
Sajnos a legnagyobb baj az, hogy mind a két nagy pártnak van mit takargatnia! Egyik kutya, másik eb! Egyik sem akarja a vizsgálatot, el fogják tusolni, Horváth András meg megy a sittre.
m.macskosz
@Pálinkafőző Rézüst: Neked hiányzik?!
Pálinkafőző Rézüst
@m.macskosz: gondoltam van néhány elvetemült emútnyócévező, nem a cikkhez szóló gondolatuk..
Pálinkafőző Rézüst
@m.macskosz: @Pálinkafőző Rézüst: de még az sincs...
m.macskosz
@Pálinkafőző Rézüst: --Lehet, hogy elmentek önkéntesként ebédet osztani a rászorulóknak.
--Lehet, hogy szervezik az ellentüntetést a 28-ai tüntetésre.
--Lehet, hogy itt vannak, csak nem nagyon tudnak már ők se mit mondani.
hallgatag
[email protected]ég a végén a Horváth Úr lesz a föbünös,
hogy bele mert nyulni a darázsfészekbe...
gabrella
A maffia is az ügyészt szokta kinyírni aki ítéletet mond rájuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.