Az, hogy jelenleg mennyire operett-őrség az említett testület, az korántsem mérvadó. A képviselők mellé rendelhető őrség pedig a Parlament akár erőszakos feloszlatására is alkalmas lehet. Amikor tehát Kövér László esetében az ellenzék megfélemlítésének szándéka merül fel gyanúként az korántsem megalapozatlan.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soper
Szép ez a fénykép. Először azt hittem Észak Koreában készült.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
@GeoCravker: Hitler sem jelölte ki önmagát - megválasztották-sőt a nyugat nagyban támogatta. Mint most OV-t. Az egész kabinet úgy néz ki mintha Hitler és vezérkara reinkarnálódott volna. Sajnos ezért a Goebbelsi hasonlat is megáll. És mos nem a német hanem a magyar a kiválasztott nép. Hattyú helyet csodaszarvassal. Sajnos nincs új a nap alatt - csak rossz történelem oktatás.
Nil
A gond akkor lesz ha a fidesz elveszti a választásokat - vajon addigra sikerül az őrség agyát átmosni vagy eleve párthű katonák és simán lőnek majd az emberekre. Akkor majd elhiszik az emberek hogy itt diktatúra van látszatdemokráciába csomagolva?
GeoCravker
Akivel nem találkoznék az idén már, annak Boldogabb Új Évet Kívánok.
GeoCravker
@Nil: Hitler alapvetően egy manipulált választással került hatalomba. Az önjelölést nem szó szerint értettem, hanem egy hatalmi elitre. Arra megáll. Abba a bizonyos választásba Gebbelsnek vastagon benne volt a praclija.
A reinkarnációs hasonlat sajnos igaz.
GeoCravker
@Nil: Egy elcsent komment Bartusék egyik irása alol:
"Épp azt beszéltük a multkor, részben hivatkozva az előbbiben is, hogy jelenleg Magyarországon nem igazán van olyan választási forgatókönyv, ami 2015 végére 2016 elejére ne vezetne polgárháborús kirizishez. Illetve egyetlen van: kőkemény diktatura. SA-szerű gárdákkal, bármikor előzetesbe vivő rendőrséggel, gyakorlatilag korlátlan felhatalmazású TEK-kel.
Ha a Fidesz bukja a választásokat, akkor az utcára viszi az embereit, mint 2006-ban. Ha nyeri a választásokat akkor az az államadósság-bomba okozta éhséglázadásokba torkolhat." nepszava.com/2013/12/magyarorszag/kover-a-pszichopata-kommunista-gennygoc.html
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Szóval, igazam van, mert igazam van :) Tudom, néha már fárasztó is :)
B.Ú.É.K !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.